Ikäihmiset koolla

Konkareiden kotipaikka

Päivitetty: 6.9.2022

"Kyllähän nuo Heinolan terveyspalvelut ovat aivan omaa luokkaansa." -Kylli 85 v.

Monipuolisia harrastusmahdollisuuksia

Tutustu kevään 2022 harrastusoppaaseen, johon on koottu heinolalaisille ikäihmisille kohdennetut tapahtumat ja harrastukset.

Vierivä kivi ei sammaloidu

Heinolassa on monipuolisesti tarjolla erilaista ikäihmisten liikkumista ja liikuntaa edistävää toimintaa. Liikuntabussi huolehtii, että kotiin ei tarvitse jäädä kyydin puutteen vuoksi ja 70+ ikäisille on myös tarjolla maksuttomia vaihtoehtoja.

Ikääntyneiden palveluneuvonta

Ikääntyvien palvelu­neu­von­nasta saat tietoa ja ohjausta kaikista ikäihmisten arkea tukevista asioista. Neuvonta ja ohjaus ovat asiakkaalle maksutonta ja asioida voi myös anonyymisti. Ikääntyneiden palveluneuvontaa tarjoaa Luona Hoiva Oy.

Kotona asumista tuetaan

Kun voimat eivät enää riitä ja tarvitset tukea kotona selviytymiseen, sinun on mahdollista saada apua kotiin selviytyäksesi siellä mahdollisimman pitkään. Kuntoutus ja hoidollinen avun saanti ovat vaihtoehtoja tukemaan arjessa selviytymistäsi. Kun koti ei enää riitä, niin tehostettu palveluasuminen tarjoaa sinulle kodinomaisen paikan asumiselle. Heinola tuottaa ikääntyvien tehostettua palveluasumista Mäntylän asumispalveluissa ja Hopeasillan palvelukeskuksessa. Sahanniemen asumisyksikkö tarjoaa kehitysvammaisten ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Palveluseteli mahdollistaa sinulle tehostetun palveluasumisen ostamisen yksityiseltä palveluntuottajalta.

Etusivu