Ikääntynyt nainen uimahallissa

Tapahtumia

Kylpylän uimarannan kesäjumpat alkavat tiistaina 15.6. jatkuen 22.7. asti. Jumpat ovat tiistaisin klo 10-10.45 ja klo 17-17.45 sekä torstaisin klo 10-10.45 ja klo 17-17.45. Jumppiin mukaan oma jumppa-alusta, pyyhe ja juomapullo. Mukaan mahtuu 49 jumppaajaa.

Heinolan postilaatikkopyöräily -kampanja on käynnissä 3.5.-30.9. Lisätiedot https://www.heinola.fi/ajankohtaista/heinolan-postilaatikkopyoraily-kampanja-3-5-30-9-2021/

Kävelykilometrikisa

Heinola on mukana kävelykilometrikisassa, joka on käynnissä 1.5.-31.10. Liity mukaan edustamaan Heinolan kaupungin joukkuetta ”Heinola liikkuu”.
Rekisteröidy kisaan osoitteessa www.kavelykilometrikisa.fi ja lisää kotikunnaksi Heinola. Osallistumiskoodi: Heinola2021.

Kevätkaudella 2021 ei järjestetä ikäihmisten yleisiä liikuntaryhmiä.

Tutustu tarkemmin ajankohtaisiin koronasuosituksiin ja rajoituksiin.

Heinolassa on sinulle tarjolla monipuolisesti erilaista ikäihmisten liikkumista ja liikuntaa edistävää toimintaa. Liikunnan tavoitteena on ylläpitää ja parantaa toimintakykyä. Sinun on mahdollista saada myös henkilökohtaista liikuntaneuvontaa.

Kaupungin liikuntapalveluilla on eläkeläisille ja soveltavaa liikuntaa tarvitseville monipuolisia ohjattuja liikuntaryhmiä lukukausimaksulla, joka on 55 € sekä vesijumppiin lisäksi uintimaksu. 70-vuotta täyttäneet heinolalaiset pääsevät osallistumaan ryhmiin maksutta Sporttikortilla, jonka voi lunastaa uimahallin kassalta. Kortin hinta 6 €. Kortilla pääsee myös uimaan ja kuntosalille maksutta. Lisätiedot Johanna Saarinen +358505958854

Liikuntabussi

Sinulla on mahdollisuus saada kyyti ryhmäliikuntatunneille liikuntabussilla. Liikuntabussi noutaa sinut torstaisin kotoa ja kuljettaa ikääntyneiden ja erityisryhmien liikuntaryhmiin. Saat päivän päätteeksi paluukyydin kotiin. Tarjolla on lounas kabinetissa hintaan 5 €. Linja-automaksu on 5 € edestakainen matka. 70-vuotta täyttäneille ryhmät ovat maksuttomia (sporttikortti 6 €), muuten maksu on 55 € / kausi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Heli Nokelainen +35844764203.

Ikääntyneiden avoin päivätoiminta

Avointa päivätoimintaa järjestetään maanantaisin klo 9-13 välillä ja paikkana on nuorisotalo Pleissi. Mahdollisuus osallistua ohjattuun kuntosaliharjoitteluun klo 13-14 terveyskeskuksen seniorikuntosalissa.

Avoimessa päivätoiminnassa järjestetään erilaista vaihtuvaa ohjelmaa yli 65-vuotiaille. Toiminta on maksutonta, eikä vaadi ilmoittautumista. Lisätiedot Johanna Saarinen +358505958854.

Palapelin tekoa
Kaksi ihmistä rakentavat palapeliä.

Vapaaehtoistoiminnan koulutus

Saat vinkkejä monipuolisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista Heinolassa. Koulutus järjestetään syksyllä 2021. Koulutus on maksuton ja järjestetään yhteistyössä Jyränkölän Setlementti ry:n kanssa. Ennen koulutusta sinun on mahdollista aloittaa vapaaehtoistyö henkilökohtaisella opastuksella. Lisätiedot ja ilmoittautuminen, Heli Nokelainen +358447694203.

Yhdessä kotikulmilla – yhdessäoloa ja toimintaa lähellä kotia

Toiminta tarjoaa sinulle iloista yhdessä tekemistä. Lähiöiden muut asukkaat ovat myös tervetulleita mukaan. Toimintaa järjestetään taloyhtiöiden kerhotiloissa, pihoilla ja lähipuistossa. Ryhmätoimintaa suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa. Toimintaa ohjaavat vapaaehtoiset, koulutetut TaloTsempparit. Toiminta on maksutonta. Lisätiedot Heli Nokelainen +358447694203.

Kaksi naista sauvakävelemässä
Kaksi sauvakävelijää metsässä.

Huomioitavaa ryhmäliikunnassa

  • Kaikille tunneille tulee ilmoittautua ensisijaisesti nettilinkin kautta tai puhelimitse klo 9-15. Nettilinkin sulkeuduttua vapaita paikkoja voi tiedustella puhelimitse Johanna Saarinen +358505958854
  • Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Osallistua voi enintään neljään (4) jumppaan ja kahteen (2) vesijumppaan. Maksimiosallistujamäärä tunneille, jumpat 20 hlöä ja vesijumpat 15 hlöä.
  • Numeroidut tunnit ovat samanlaiset, eli osallistua voi vain toiseen ryhmään.
  • Ilmoittautumisella sitoudutaan ryhmään koko kaudeksi.
  • Turhaa oleskelua pukuhuoneissa ja käytävissä tulee välttää.
  • Suosittelemme oman jumppa-alustan käyttöä.
  • Tunnin päätteeksi jokainen pyyhkii oman maton sekä jumppavälineensä.
  • Ethän tule tunneille, mikäli sinulla on hengitystieinfektioon viittaavia oireita.

Etusivu