Ikääntynyt nainen uimahallissa

Syksyn 2021 ryhmiin avautui lisää paikkoja. Kysy vapaita ryhmäpaikkoja / ilmoittautuminen sähköpostitse tai puhelimitse.

  • Kaikille tunneille tulee ilmoittautua ensisijaisesti nettilinkin kautta tai puhelimitse klo 9-15. Linkki on auki niin kauan, kuin ryhmässä on vapaita paikkoja. Ilmoittautumisesta ei tule erillistä sähköpostivahvistusta. Vapaita paikkoja voi tiedustella puhelimitse Johanna Saarinen +358505958854
  • Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Osallistua voi enintään neljään (4) jumppaan ja kahteen (2) vesijumppaan. Maksimiosallistujamäärä tunneille, jumpat 25 hlöä ja vesijumpat 20 hlöä.
  • Numeroidut tunnit ovat samanlaiset, eli näistä valitaan vain yksi.
  • Ilmoittautumisella sitoudutaan ryhmään koko kaudeksi.
  • Turhaa oleskelua pukuhuoneissa ja käytävissä tulee välttää.
  • Suosittelemme oman jumppa-alustan käyttöä.
  • Tunnin päätteeksi jokainen pyyhkii oman maton sekä jumppavälineensä.
  • Ethän tule tunneille, mikäli sinulla on hengitystieinfektioon viittaavia oireita.

Tapahtumia

Kävelykilometrikisa

Heinola on mukana kävelykilometrikisassa, joka on käynnissä 1.5.-31.10. Liity mukaan edustamaan Heinolan kaupungin joukkuetta ”Heinola liikkuu”.
Rekisteröidy kisaan osoitteessa www.kavelykilometrikisa.fi ja lisää kotikunnaksi Heinola. Osallistumiskoodi: Heinola2021.

Tutustu tarkemmin ajankohtaisiin koronasuosituksiin ja rajoituksiin.

Heinolassa on sinulle tarjolla monipuolisesti erilaista ikäihmisten liikkumista ja liikuntaa edistävää toimintaa. Liikunnan tavoitteena on ylläpitää ja parantaa toimintakykyä. Sinun on mahdollista saada myös henkilökohtaista liikuntaneuvontaa.

Kaupungin liikuntapalveluilla on eläkeläisille ja soveltavaa liikuntaa tarvitseville monipuolisia ohjattuja liikuntaryhmiä lukukausimaksulla, joka on 55 € sekä vesijumppiin lisäksi uintimaksu. 70-vuotta täyttäneet heinolalaiset pääsevät osallistumaan ryhmiin maksutta Sporttikortilla, jonka voi lunastaa uimahallin kassalta. Kortin hinta 6 €. Kortilla pääsee myös uimaan ja kuntosalille maksutta. Lisätiedot Johanna Saarinen +358505958854

Liikuntabussi

Sinulla on mahdollisuus saada kyyti ryhmäliikuntatunneille liikuntabussilla. Liikuntabussi noutaa sinut torstaisin kotoa ja kuljettaa ikääntyneiden ja erityisryhmien liikuntaryhmiin. Saat päivän päätteeksi paluukyydin kotiin. Tarjolla on lounas kabinetissa hintaan 5 €. Linja-automaksu on 5 € edestakainen matka. 70-vuotta täyttäneille ryhmät ovat maksuttomia (sporttikortti 6 €), muuten maksu on 55 € / kausi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Heli Hautalahti +35844764203.

Palapelin tekoa
Kaksi ihmistä rakentavat palapeliä.

Vapaaehtoistoiminnan koulutus

Saat vinkkejä monipuolisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista Heinolassa. Koulutus järjestetään 29.9.-13.10.2021. Koulutus on maksuton ja järjestetään yhteistyössä Jyränkölän Setlementti ry:n kanssa. Ennen koulutusta sinun on mahdollista aloittaa vapaaehtoistyö henkilökohtaisella opastuksella. Lisätiedot ja ilmoittautuminen, Heli Hautalahti +358447694203.

Yhdessä kotikulmilla – yhdessäoloa ja toimintaa lähellä kotia

Toiminta tarjoaa sinulle iloista yhdessä tekemistä. Toimintaa järjestetään taloyhtiöiden kerhotiloissa, pihoilla ja lähipuistossa. Ryhmätoimintaa suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa. Lähiöiden muut asukkaat ovat myös tervetulleita mukaan. Toimintaa ohjaavat vapaaehtoiset, koulutetut TaloTsempparit. Toiminta on maksutonta.

TaloTsemppari-valmennus on maanantaina 24.1.2022 klo 12.00-16.00 Jyränkölän juhlasalissa. Tulkaa porukalla vahvistamaan iäkkäiden yhdessäoloa taloyhtiön tiloihin. Valmennus on maksutonta!

Lisätiedot Heli Hautalahti +358447694203.

Kaksi naista sauvakävelemässä
Kaksi sauvakävelijää metsässä.

Etusivu