Uimahallin kuntosali

Kuntosalikorttien myynti kesä- ja heinäkuussa uimahallin kassalla 2.6.-28.7.2021 keskiviikkoisin klo 18-19.

Kuntosaleilla noudatetaan turvavälejä. Harjoitteluaika on enintään 1,5 tuntia. Uimahallin kuntosalilla voi olla harjoittelemassa enintään 8 henkilöä, jäähallin kuntosalilla 10 henkilöä ja kirkonkylän liikuntahallin kuntosalilla 5 henkilöä. Terveyskeskuksen kuntosali on suljettu. Mikäli salilla on asiakasmäärä täynnä, tulee käyttäjän odottaa henkilömäärän vähenemistä.

Kuntosalilla on saatavilla yleispuhdistusaineita ja siivousliinoja, jotta asiakkaat voivat pyyhkiä laitteita aina käytön jälkeen.

Sulkuaikana käyttämättä jäänyt aika hyvitetään automaattisesti kuntosalikorteille, kun korttia käytetään ensimmäistä kertaa lukijassa. Kortin uudet lataukset tulee tehdä uimahallin kassalla sen ollessa auki.

Heinolan kaupungilla on kolme kuntosalia, jotka kaikki ovat käytettävissäsi yhdellä kausikortilla:

Kuntosalimaksut

  • kertamaksu 5 € (vain uimahallin kuntosali)
  • 5 kk 75 €
  • 5 kk (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset) 60 €
  • 1 kk 25 €

70-vuotta täyttäneet heinolalaiset pääsevät kaupungin kuntosaleille maksutta Sporttikortilla. Kortin hinta 6 €.

Kausimaksut ladataan asiakkaan omalle älykortille, jonka hinta 6 €. Korttien myynti ja lataus tapahtuu uimahallin kassalla. Kortille voidaan ladata myös uimahallin sarjamaksuja.

Emme myy kuntosalikortteja alle 15 vuotiaille.

Opastusta vasta-alkajille

Liikunnanohjaajat järjestävät vasta-alkajille opastusta kuntosalilaitteiden käytössä ja tekevät kuntosaliohjelmia sekä kuntotestejä. Ota rohkeasti yhteyttä liikunnanohjaajiin, Riikka Pyyhtiä tai Johanna Saarinen.

70+ seniorikuntosali

Kuntosali suljettu toistaiseksi.
Heinolan terveyskeskuksessa sijaitsee maksuton kuntosali 70-vuotta täyttäneille. Käynti G-ovesta, kahvion aulasta alakertaan. Avoinna ma-su klo 7-18. Voit noutaa kuntosalikortin Ikääntyneiden palveluneuvonnasta ma-pe klo 9-13. Ikääntyneiden palveluneuvonta sijaitsee terveyskeskuksessa kahvion aulassa, käynti G-ovesta. Puh. +358447694242.

Etusivu