Liikuntavälineitä

Päivitetty: 26.9.2023

Kunnossa Kaiken Ikää -liikunta on työikäisten liikuntapalvelu yrityksille ja työttömille. Ohjelmassa on eritasoisia liikuntaryhmiä sekä erilaisia tapahtumia, testaustoimintaa ja yritysvierailuja.

Toiminta on työntekijöille maksutonta, työnantajat maksavat kausimaksun yrityksen koon mukaan.

Työttömät voivat osallistua toimintaan maksuttomalla KKI-kortilla. Kortin saa liikuntaneuvojalta, työttömien terveydenhoitajalta, työvoimatoimistosta ja uimahallin kassalta. Korttia noudettaessa on esitettävä viimeisin kelan työttömyyskassan päätös tai työvoimatoimiston todistus.

Nyt sinulla on mahdollisuus varata aikaa myös henkilökohtaiseen liikuntaneuvonta-tapaamiseen! Työikäisten maksuton liikuntaneuvonta tarjoaa tukea arjessa jaksamiseen ja hyvinvointiin sekä saat tietoa liikuntamahdollisuuksista. Tavoitteena on edistää terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Vastaanotto keskiviikkoisin klo 12-16, tarvittaessa myös muina päivinä ja aikoina. Voit olla yhteydessä soittamalla +358445871472. Voit myös jättää ajanvarauspyynnön tekstiviestillä tai sähköpostilla riikka.pyyhtia@heinola.fi.

Liikuntaneuvojalle voit myös pyytää lähetteen käydessäsi vastaanotolla lääkärin, sairaanhoitajan, fysioterapeutin tai ravitsemusterapeutin luona. Liikuntaneuvonnan vastaanotto on Heinolan terveyskeskuksessa, B-ovi, rappuset alas ja oikealle (Fysioterapian tilat).

Syksy 2023

Kuntosalikurssi alkeet maanantaisin 4.9. alkaen klo 16.15-17.15 uimahallin kuntosalilla. Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

AirJooga torstaisin 7.9. alkaen klo 18.45-19.45 uimahallin peilisalissa.
Ryhmä 2: 2.11.-14.12. ILMOITTAUDU RYHMÄ 2
Osallistuminen on mahdollista myös KKI:n kuulumattomille 30€/7krt. Maksu suoritetaan uimahallin kassalle.

HUOM! Naisten maanantain lentopallovuoro Tommolatalolla on toistaiseksi peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Tapahtumat

Etusivu