Liikuntavälineitä

Kunnossa Kaiken Ikää -liikunta on yritysten ja työttömien liikuntapalvelu. Ohjelmassa on yli 30 viikoittaista ja eritasoista liikuntaryhmää sekä erilaisia tapahtumia, testaustoimintaa ja yritysvierailuja. 

Toiminta on työntekijöille maksutonta, työnantajat maksavat kausimaksun yrityksen koon mukaan.

Työttömät voivat osallistua toimintaan maksuttomalla KKI-kortilla. Kortin saa liikuntaneuvojalta, työttömien terveydenhoitajalta, työvoimatoimistosta ja uimahallin kassalta. Korttia noudettaessa on esitettävä viimeisin kelan työttömyyskassan päätös tai työvoimatoimiston todistus.

Tapahtumia

Kylpylän uimarannan kesäjumpat alkavat tiistaina 15.6. jatkuen 22.7. asti. Jumpat ovat tiistaisin ja torstaisin klo 10-10.45 ja klo 17-17.45. Jumppiin mukaan oma jumppa-alusta, pyyhe ja juomapullo. Mukaan mahtuu 49 jumppaajaa.

Heinolan postilaatikkopyöräily -kampanja on käynnissä 3.5.-30.9. Lisätiedot https://www.heinola.fi/ajankohtaista/heinolan-postilaatikkopyoraily-kampanja-3-5-30-9-2021/

Heinola on mukana kävelykilometrikisassa, joka on käynnissä 1.5.-31.10. Liity mukaan edustamaan Heinolan kaupungin joukkuetta ”Heinola liikkuu”.
Rekisteröidy kisaan osoitteessa www.kavelykilometrikisa.fi ja lisää kotikunnaksi Heinola. Osallistumiskoodi: Heinola2021.

Ohjeita syksyn 2021 jumpparyhmiin

  • Kaikkiin ryhmiin on ilmoittautuminen nettilinkkien kautta. Tämän jälkeen vapaita paikkoja tunneille voi kysyä puhelimitse tai sähköpostitse.
  • Maksimiosallistujamäärät: vesijumpat 15 hlöä, peilisalin jumpat 25 hlöä ja kuntosalikurssi 4 hlöä/kurssi  
  • Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Osallistuminen enintään neljään ryhmään.
  • Numeroidut tunnit ovat samanlaiset, eli ilmoittautuminen vain toiseen ryhmään. Osallistumisella sitoudutaan ryhmään koko kaudeksi (useamman poissaolon jälkeen ryhmäpaikka vapautuu). 
  • Pyrithän välttämään turhaa oleskelua pukuhuoneessa ja käytävässä.
  • Tunnin päätteeksi jokainen pyyhkii oman jumppamaton sekä jumppavälineensä. Suosittelemme tunneilla oman jumppamaton käyttöä.
  • Ethän tule tunnille, mikäli sinulla on hengitystieinfektioon viittaavia oireita.
Etusivu