Liikuntavälineitä

Päivitetty: 11.7.2024

Kunnossa Kaiken Ikää -liikunta on työikäisten liikuntapalvelu yrityksille ja työttömille. Ohjelmassa on eritasoisia liikuntaryhmiä sekä erilaisia tapahtumia, testaustoimintaa ja yritysvierailuja.

Toiminta on työntekijöille maksutonta, työnantajat maksavat kausimaksun yrityksen koon mukaan.

Työttömät voivat osallistua toimintaan maksuttomalla KKI-kortilla. Kortin saa liikuntaneuvojalta, työttömien terveydenhoitajalta, työvoimatoimistosta ja uimahallin kassalta. Korttia noudettaessa on esitettävä viimeisin kelan työttömyyskassan päätös tai työvoimatoimiston todistus.

Nyt sinulla on mahdollisuus varata aikaa myös henkilökohtaiseen liikuntaneuvonta-tapaamiseen! Työikäisten maksuton liikuntaneuvonta tarjoaa tukea arjessa jaksamiseen ja hyvinvointiin sekä saat tietoa liikuntamahdollisuuksista. Tavoitteena on edistää terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Vastaanotto keskiviikkoisin klo 9-16, tarvittaessa myös muina päivinä ja aikoina. Voit olla yhteydessä soittamalla +358445871472. Voit myös jättää ajanvarauspyynnön tekstiviestillä tai sähköpostilla riikka.hannukainen@heinola.fi.

Liikuntaneuvojalle voit myös pyytää lähetteen käydessäsi vastaanotolla lääkärin, sairaanhoitajan, fysioterapeutin tai ravitsemusterapeutin luona. Liikuntaneuvonnan vastaanotto on Heinolan terveyskeskuksessa, B-ovi, rappuset alas ja oikealle (Fysioterapian tilat).

Kesän 2024 ohjelma (pdf)

KKI syksy 2024

Kaipaatko opastusta kuntosaliharjoitteluun? ILMOITTAUDU mukaan ohjattuun 7 kerran kuntosalikurssiin. Maanantaisin uimahallin kuntosalilla klo 16.15-17.15. Lisätiedot.ReakSpeaker Kuuntele kuvake
* Kuntosalikurssi alkeet 1: 2.9.-14.10.
* Kuntosalikurssi alkeet 2: 28.10-9.12.

TreeniMix uimahallin peilisalissa torstaisin klo 17.30-18.30. Viikko-ohjelma tulossa.

Tapahtumat

Etusivu