Liikuntavälineitä

Kunnossa Kaiken Ikää -liikunta on yritysten ja työttömien liikuntapalvelu. Ohjelmassa on yli 30 viikoittaista ja eritasoista liikuntaryhmää sekä erilaisia tapahtumia, testaustoimintaa ja yritysvierailuja. 

Toiminta on työntekijöille maksutonta, työnantajat maksavat kausimaksun yrityksen koon mukaan.

Työttömät voivat osallistua toimintaan maksuttomalla KKI-kortilla. Kortin saa liikuntaneuvojalta, työttömien terveydenhoitajalta, työvoimatoimistosta ja uimahallin kassalta. Korttia noudettaessa on esitettävä viimeisin kelan työttömyyskassan päätös tai työvoimatoimiston todistus.

Syksyn 2021 ryhmiin avautui lisää paikkoja. Kysy vapaita ryhmäpaikkoja / ilmoittautuminen sähköpostitse tai puhelimitse.

  • Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Maksimiosallistujamäärät: vesijumpat 20 hlöä ja peilisalin jumpat 25 hlöä
  • Osallistuminen enintään neljään ryhmään.
  • Numeroidut tunnit ovat samanlaiset, eli ilmoittautuminen vain toiseen ryhmään. Osallistumisella sitoudutaan ryhmään koko kaudeksi (useamman poissaolon jälkeen ryhmäpaikka vapautuu). 
  • Pyrithän välttämään turhaa oleskelua pukuhuoneessa ja käytävässä.
  • Tunnin päätteeksi jokainen pyyhkii oman jumppamaton sekä jumppavälineensä. Suosittelemme tunneilla oman jumppamaton käyttöä.
  • Ethän tule tunnille, mikäli sinulla on hengitystieinfektioon viittaavia oireita.

– Hatha-/Yinjooga uimahallin peilisalissa keskiviikkoisin klo 18.30-20.00. Syyskausimaksu 40€. Lisätiedot.

– XL- ryhmä on maksuton ja avoin ryhmä työikäisille heinolalaisille. Tiistaisin klo 19.10-20.00.

Tapahtumia

Heinola on mukana kävelykilometrikisassa, joka on käynnissä 1.5.-31.10. Liity mukaan edustamaan Heinolan kaupungin joukkuetta ”Heinola liikkuu”.
Rekisteröidy kisaan osoitteessa www.kavelykilometrikisa.fi ja lisää kotikunnaksi Heinola. Osallistumiskoodi: Heinola2021.

Etusivu