Liikuntavälineitä

Päivitetty: 31.5.2023

Kunnossa Kaiken Ikää -liikunta on työikäisten liikuntapalvelu yrityksille ja työttömille. Ohjelmassa on eritasoisia liikuntaryhmiä sekä erilaisia tapahtumia, testaustoimintaa ja yritysvierailuja.

Toiminta on työntekijöille maksutonta, työnantajat maksavat kausimaksun yrityksen koon mukaan.

Työttömät voivat osallistua toimintaan maksuttomalla KKI-kortilla. Kortin saa liikuntaneuvojalta, työttömien terveydenhoitajalta, työvoimatoimistosta ja uimahallin kassalta. Korttia noudettaessa on esitettävä viimeisin kelan työttömyyskassan päätös tai työvoimatoimiston todistus.

Nyt sinulla on mahdollisuus varata aikaa myös henkilökohtaiseen liikuntaneuvonta-tapaamiseen! Työikäisten maksuton liikuntaneuvonta tarjoaa tukea arjessa jaksamiseen ja hyvinvointiin sekä saat tietoa liikuntamahdollisuuksista. Tavoitteena on edistää terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Vastaanotto keskiviikkoisin klo 13-16, tarvittaessa myös muina päivinä ja aikoina. Voit olla yhteydessä soittamalla +358445871472. Voit myös jättää ajanvarauspyynnön tekstiviestillä tai sähköpostilla riikka.pyyhtia@heinola.fi.

Liikuntaneuvojalle voit myös pyytää lähetteen käydessäsi vastaanotolla lääkärin, sairaanhoitajan, fysioterapeutin tai ravitsemusterapeutin luona. Liikuntaneuvonnan vastaanotto on Heinolan terveyskeskuksessa, B-ovi, rappuset alas ja oikealle (Fysioterapian tilat).

Kesä 2023

Kesän 2023 ohjattua liikuntaa. Uimahallilla on toukokuussa muutama avoin vesijumppa, johon voi osallistua uintimaksulla. Lisäksi pääsee tutustumaan ulkokuntosaliharjoitteluun.

Kylpylän rantajumpat alkavat ti 6.6.

Kaikille avoin (aikuisille suunnattu) pesis keskiviikkoisin 3.5. alkaen klo 18-19.30 Urheilupuistossa! Tervetuloa pelailemaan!

Tapahtumat

Etusivu