Kaksi naista sauvakävelemässä

Päivitetty: 19.7.2022

Miten pääsee liikuntaneuvojalle?

Liikuntaneuvojalle voit varata ajan kaupungin terveyskeskuksen ajanvarauksesta +35838494388 (klo 13-14) tai pyytää lähetteen liikuntaneuvojalle käydessäsi vastaanotolla lääkärin, sairaanhoitajan, fysioterapeutin tai ravitsemusterapeutin luona. Liikuntaneuvonnan vastaanotto on tiistaisin klo 9-16 Heinolan terveyskeskuksessa B-ovi ja pohjakerros. Voit olla myös suoraan yhteydessä liikuntaneuvontaan soittamalla +358447976939 (lapset, nuoret, työikäiset ja ikäihmiset) tai +358447694203 (ikäihmiset) tai jättämällä ajanvarauspyyntö tekstiviestillä.

Tapahtumat

Elämäni eläkevuodet alkamassa NYTKU! 

Oletko jäämässä eläkkeelle? Mitä sitten? Aika panostaa itseesi. Herätä itsessäsi hyvinvoinnin kipinä ja liikkumisen ilo. Tule mukaan 8 kertaa kokoontuvaan Elämäni eläkevuodet -valmennusryhmään, jos liikunta ja oma hyvinvointi ovat jääneet taka-alalle. Askeleesi kohti hyvinvointia alkavat tästä! Lisätiedot: Kirsi-Marja Vihervaara.

Liikettä arkeen -työikäiset

Ryhmä on tarkoitettu työikäisille, jotka tarvitsevat tukea liikkumiseen tai ylläpitääkseen liikunnallisempaa elämäntapaa. Ryhmässä pyritään toiminnallisten harjoituksien ja keskustelujen avulla tekemään konkreettisia yksilöllisiä tavoitteita, ja realistisia suunnitelmia milloin, missä ja miten liikkumista lisätä, miten löytää syömisen tasapainon sekä, kuinka saada unen laatua paremmaksi omassa arjessa. Ryhmään mahtuu 12 henkilöä. Lisätiedot: Kirsi-Marja Vihervaara.

Etusivu