Minun harrastukseni vihko

Liikuntapalvelut ja seurat järjestävät lapsille ja perheille monenlaista matalan kynnyksen toimintaa.

Toimintaa

Erityislasten kerho järjestetään keskiviikkoisin klo 14.15-15 Tommola-talolla. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Johanna Saarinen +358505958854, johanna.saarinen(a)heinola.fi.

Perheliikkariin etsitään ohjaajaa. Tiedotamme, kun ryhmä päästään käynnistämään.

Minun harrastukseni – vihkoon on koottu tietoja lasten ja nuorten harrastustoiminnasta.  

Koulun jälkeen järjestetyt maksuttomat harrasteryhmät

Harrastemallitoimintaa järjestetään koulun jälkeen koulun tiloissa tai välittömässä läheisyydessä. Harrasteryhmät ovat maksuttomia kaikille. Järjestäjinä ovat Intopiukee, Kuvista kaikille, JuniorPelicans, Union Plaani, SB Heinola ja YMCA Heinola. Lisätiedot: Kaisa Kauppi-Orpana.

Seurojen vapaapaikat

Osasta heinolalaisista seuroista on mahdollisuus hakea maksutonta harjoituspakkaa, esimerkiksi perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen. Paikkaa voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen seuraaviin osoitteisiin ja lajeihin:

Liikuntaystävä

Haemme lapsiperheille ja nuorille vapaaehtoisia liikuntaystäviä. Liikuntaystävänä voit auttaa lapsiperhettä tai nuorta liikkumaan ja löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon esim. kokeilemalla erilaisia liikuntalajeja. Me liikuntapalveluista koulutamme sinut liikuntaystäväksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin kerromme lisää toiminnasta. Lisätiedot: Kirsi-Marja Vihervaara, +358447976939.

Kunnossa pienestä pitäen -liikuntavälinevaunu

Kunnossa pienestä pitäen -vaunu sisältää erilaisia liikuntavälineitä lapsille. Vaunua on mahdollisuus lainata liikuntapalveluilta. Yhteyshenkilö Kaisa Kauppi-Orpana.

Etusivu