Minun harrastukseni vihko

Liikuntapalvelut ja seurat järjestävät lapsille ja perheille monenlaista matalan kynnyksen toimintaa.

Toimintaa

Perheliikkari on koko perheen maksuton liikuntaryhmä maanantaisin klo 17.45-18.45 Tommola-talon liikuntasalissa. Perheliikkarissa lapset vanhempineen pääsevät yhdessä liikkumaan ohjatusti niin isommassa ryhmässä, kuin omankin perheen kesken. Järjestäjänä Heinolan Voimisteluseura yhdessä Heinolan liikuntapalvelujen kanssa. 

Erityislasten kerho järjestetään maanantaisin klo 16.00-16.45 Tommola-talolla. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Johanna Saarinen +358505958854, johanna.saarinen(a)heinola.fi.

Minun harrastukseni – vihkoon on koottu tietoja lasten ja nuorten harrastustoiminnasta.  

Koulun jälkeen järjestetyt maksuttomat harrasteryhmät

Harrastemallitoimintaa järjestetään koulun jälkeen koulun tiloissa tai välittömässä läheisyydessä. Harrasteryhmät ovat maksuttomia kaikille. Järjestäjinä ovat Intopiukee, JuniorPelicans, Union Plaani ja YMCA Heinola. Lisätiedot: Kaisa Kauppi-Orpana.

Liikuntaystävä

Haemme lapsiperheille ja nuorille vapaaehtoisia liikuntaystäviä. Liikuntaystävänä voit auttaa lapsiperhettä tai nuorta liikkumaan ja löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon esim. kokeilemalla erilaisia liikuntalajeja. Me liikuntapalveluista koulutamme sinut liikuntaystäväksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin kerromme lisää toiminnasta. Lisätiedot: Kirsi-Marja Vihervaara, +358447976939.

Kunnossa pienestä pitäen -vaunu sisältää erilaisia liikuntavälineitä lapsille. Vaunua on mahdollisuus lainata liikuntapalveluilta. Yhteyshenkilö Kaisa Kauppi-Orpana.

Etusivu