Minun harrastukseni vihko

Päivitetty: 27.9.2023

Liikuntapalvelut ja seurat järjestävät lapsille ja perheille monenlaista matalan kynnyksen toimintaa.

Toimintaa

Moto-liikkari erityislapsille järjestetään keskiviikkoisin klo 14.15-15 Kailas-talolla. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Johanna Saarinen +358505958854, johanna.saarinen(a)heinola.fi.

Minun harrastukseni – vihkoon on koottu tietoja lasten ja nuorten harrastustoiminnasta.  

Koulun jälkeen järjestetyt maksuttomat harrasteryhmät

Harrastemallitoimintaa järjestetään koulun jälkeen koulun tiloissa tai välittömässä läheisyydessä. Harrasteryhmät ovat maksuttomia kaikille. Järjestäjinä ovat Intopiukee, Kuvista kaikille, Union Plaani, SB Heinola, YMCA Heinola, Heinolan Isku/uintijaosto ja Heinolan Voimisteluseura. Lisätiedot: Kaisa Kauppi-Orpana, kaisa.kauppi-orpana@heinola.fi, 044 797 7096.

Seurojen vapaapaikat

Osasta heinolalaisista seuroista on mahdollisuus hakea maksutonta harjoituspakkaa, esimerkiksi perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen. Paikkaa voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen seuraaviin osoitteisiin ja lajeihin:

Liikuntaystävä

Haemme lapsiperheille ja nuorille vapaaehtoisia liikuntaystäviä. Liikuntaystävänä voit auttaa lapsiperhettä tai nuorta liikkumaan ja löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon esim. kokeilemalla erilaisia liikuntalajeja. Me liikuntapalveluista koulutamme sinut liikuntaystäväksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin kerromme lisää toiminnasta. Lisätiedot: Kirsi-Marja Vihervaara, +358447976939.

Kunnossa pienestä pitäen -liikuntavälinevaunu

Kunnossa pienestä pitäen -vaunu sisältää erilaisia liikuntavälineitä lapsille. Vaunua on mahdollisuus lainata liikuntapalveluilta. Yhteyshenkilö Kaisa Kauppi-Orpana.

Etusivu