Nuoret kasvomaskeissaan

Nuorten kaupunki

Päivitetty: 9.10.2023

Heinola on sopivan pieni kaupunki – täällä on helppo liikkua, kun kaikki on lähellä. Hyvistä harrastusmahdollisuuksista iso plussa!

Pleissi

Nuorisotila Pleissi on keskustassa (Lampikatu 1, 2krs.) sijaitseva nuorisotila 13–17-vuotiaille nuorille. Pleissi toimii nuorten kokoontumispaikkana, jossa on mahdollisuus osallistua erilaisiin toimintoihin tai tulla viettämään vapaa-aikaa ystävien kanssa. Halutessasi voit mm. pelata, askarrella, kuunnella musaa ja osallistua retkille sekä leireille.

Etsivä Café

Nuortentalolla (Lampikatu 1, 2krs) pidettävässä kahvilassa voit nähdä kavereita, pelata biljardia ja muita pelejä, nauttia kahvia ja pikkupurtavaa veloituksetta sekä tavata etsivän nuorisotyöntekijöitä ilman ajanvarausta. Etsivä Café on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille. Avoinna perjantaisin klo 12-15.

Skeittihalli

Heinolassa skeittausta voi harrastaa Citymarketin takana olevalla skeittipaikalla tai skeittihallissa. Heinolan skeittihalli sijaitsee vanhan paloaseman alueella osoitteessa A. F. Aironkatu 1. Nuorisopalvelut valvovat tilan käyttöä, mutta jokainen skeittaaja skeittaa omalla vastuullaan.

Apua ja tukea nuorille

Tältä sivulta löydät kootusti keskeisimmät Heinolan nuorten tukipalvelut ja hyödyllisiä linkkejä mieltä askarruttaviin asioihin.

Etusivu