Nuoret kasvomaskeissaan

Nuorille kans

Heinola on sopivan pieni kaupunki – täällä on helppo liikkua, kun kaikki on lähellä. Hyvistä harrastusmahdollisuuksista iso plussa!

Nuorille kesätekemistä

Heinolan nuorisopalvelut tarjoavat lapsille ja nuorille kesän aikana monenlaista tekemistä - leireistä skeittikurssiin. Kurkista lisää linkistä.

Pleissi

Nuorisokeskus Pleissi on keskustassa (Lampikatu 16) sijaitseva nuorisotila 10–17-vuotiaille nuorille. Pleissi toimii nuorten kokoontumispaikkana, jossa on mahdollisuus osallistua erilaisiin toimintoihin tai tulla viettämään vapaa-aikaa ystävien kanssa. Halutessasi voit mm. pelata, askarrella, kuunnella musaa ja osallistua retkille sekä leireille.

Etsivä Café

Nuortentalolla pidettävässä kahvilassa voit nähdä kavereita, pelata biljardia ja muita pelejä, nauttia kahvia ja pikkupurtavaa veloituksetta sekä tavata etsivän nuorisotyöntekijöitä ilman ajanvarausta. Etsivä Café on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille. Avoinna keskiviikkoisin klo 14-18 ja perjantaisin klo 12-15. Toiminta on tauolla 7.1.2021 asti.

Skeittihalli

Heinolassa skeittausta voi harrastaa Citymarketin takana olevalla skeittipaikalla tai skeittihallissa. Heinolan skeittihalli sijaitsee vanhan paloaseman alueella osoitteessa A. F. Aironkatu 1. Nuorisopalvelut valvovat tilan käyttöä, mutta jokainen skeittaaja skeittaa omalla vastuullaan.

Apua ja tukea nuorille

Tältä sivulta löydät kootusti keskeisimmät Heinolan nuorten tukipalvelut ja hyödyllisiä linkkejä mieltä askarruttaviin asioihin.

Etusivu