Nuoret kasvomaskeissaan

Nuorten kaupunki

Päivitetty: 4.4.2024

Heinola on sopivan pieni kaupunki – täällä on helppo liikkua, kun kaikki on lähellä. Hyvistä harrastusmahdollisuuksista iso plussa!

Pleissi

Nuorisotila Pleissi on keskustassa (Lampikatu 1, 2krs.) sijaitseva nuorisotila 13–17-vuotiaille nuorille. Pleissi toimii nuorten kokoontumispaikkana, jossa on mahdollisuus osallistua erilaisiin toimintoihin tai tulla viettämään vapaa-aikaa ystävien kanssa. Halutessasi voit mm. pelata, askarrella, kuunnella musaa ja osallistua retkille sekä leireille.

Etsivä nuorisotyö

Nuortentalolla (Lampikatu 1, 2krs) toimii etsivän nuorisotyön kotipesä. Etsivän nuorisotyöntekijän kanssa voit keskustella sinua askarruttavista asioista ja saada tukea ja apua sekä pelata vaikka biljardia. Kahvia ja teetä meillä on aina tarjolla. Vertaistukiryhmiä kokoontuu tällä hetkellä torstai iltaisin pelikerho Skeletors. Muita ryhmiä perustetaan toiveiden mukaan. Etsivän nuorisotyöntekijän kanssa on mahdollisuus myös mm. soittoharrastukseen tai hänestä saat lenkkiseuraa. Ole rohkeasti yhteydessä.

Skeittihalli

Heinolassa skeittausta voi harrastaa Citymarketin takana olevalla skeittipaikalla tai skeittihallissa. Heinolan skeittihalli sijaitsee vanhan paloaseman alueella osoitteessa A. F. Aironkatu 1. Nuorisopalvelut valvovat tilan käyttöä, mutta jokainen skeittaaja skeittaa omalla vastuullaan.

Apua ja tukea nuorille

Tältä sivulta löydät kootusti keskeisimmät Heinolan nuorten tukipalvelut ja hyödyllisiä linkkejä mieltä askarruttaviin asioihin.

Etusivu