Nuorisotila ulkoa

Päivitetty: 3.1.2024

logo nuorisopalvelut

Videon tuotanto on mediaohjaaja Olli Tiaisen käsialaa.

WinterGameParty ja lanit valtasivat viikonloppuna 17.-19.2.2023 Heinolan lukion ja nuorisopalveluiden tilat!

Nuorisotila Pleissi

Pleissi avautuu joulutauon jälkeen 8.1.2024

Nuorisotila Pleissin toiminta on matalan kynnyksen toimintaa 13-17 -vuotiaille. Pleissi toimii nuorten kokoontumispaikkana, jossa on mahdollisuus osallistua erilaisiin toimintoihin, tai tulla viettämään vapaa-aikaa ystävien kanssa. Halutessasi voit mm. pelata, askarrella, kuunnella musaa ja osallistua retkille sekä leireille.

Nuoruuteen kuuluu yhdessä tekeminen ja omassa vertaisryhmässä toimiminen. Nuoruus on hengailun, fiilistelyn ja yhdessä viihtymisen aikaa, jonka nuorisotila Pleissi mahdollistaa. Nuorisotila Pleissi sijaitsee Heinolan ydinkeskustassa Lampikatu 1, 2krs.

Tiedotamme Pleissin toiminnasta nuorten suosimien sosiaalisten median kanavien kautta Facebookissa @Heinolan kaupungin nuorisopalvelut, Instagramissa @heinolanuorisopalvelut ja Snapchatin @nuorisoheinola kautta.

Pleissi (13-17 vuotiaille) on avoinna maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai klo 14-20 sekä kuun viimeinen lauantai klo 15-21.

Maanantaisin Pleissille pääsee myös 5-6 luokkalaiset

Torstaisin järjestämme Minipleissin 3-6 luokkalaisille klo 13-16.00, jolloin tarjolla välipalaa ja ohjattua toimintaa.

Erityisryhmiin kuuluvat nuoret

Pleissillä on kerran kuukaudessa erityisryhmiin kuuluville nuorille suunnattu lauantain Pleissi-päivä klo 14-16. Päivät ovat 13.1., 10.2., 9.3., 13.4. ja 18.5.

Erityisryhmään kuuluva nuori, tule Pleissille tapaamaan muita nuoria!
Pleissillä pääset pelaamaan erilaisia pelejä, kokkailemaan, juttelemaan ohjaajien ja muiden nuorten kanssa ja tietenkin myös suunnittelemaan mieluista ohjelmaa!

Lisätietoja antaa;
Mervi Meriläinen puh. 0447694399

Nuorisotila Breikki

Nuorisotila Breikki sijaitsee Lyseonmäen yläasteella. Tila on avoinna koulupäivän aikana ja sitä voidaan hyödyntää yksilö- ja pienryhmätyöskentelyssä. Lisätietoja saat koulunuorisotyöntekijältä Veeralotta Sukarilta puh. 044 7975725.

Kuvassa breikki tilan sohva ja taulu, jossa lukee Breikki

Nuorten talo

Nuorten talo sijaitsee osoitteessa Lampikatu 1, 2krs. Toiminta on tarkoitettu 16-29 -vuotiaille. Lisätietoja saat etsiviltä nuorisotyöntekijöiltä.

Skeittihalli

Löydät lisää Skeittihallin toiminnasta sen omilta sivuilta.

Etusivu