Nuorisotila ulkoa
logo nuorisopalvelut

Nuorisotila Pleissi

Nuorisotila Pleissin toiminta on matalan kynnyksen toimintaa 13-17 -vuotiaille. Pleissi toimii nuorten kokoontumispaikkana, jossa on mahdollisuus osallistua erilaisiin toimintoihin, tai tulla viettämään vapaa-aikaa ystävien kanssa. Halutessasi voit mm. pelata, askarrella, kuunnella musaa ja osallistua retkille sekä leireille.

Nuoruuteen kuuluu yhdessä tekeminen ja omassa vertaisryhmässä toimiminen. Nuoruus on hengailun, fiilistelyn ja yhdessä viihtymisen aikaa, jonka nuorisotila Pleissi mahdollistaa. Nuorisotila Pleissi sijaitsee Heinolan ydinkeskustassa Lampikatu 1, 2krs.

Tiedotamme Pleissin toiminnasta nuorten suosimien sosiaalisten median kanavien kautta Facebookissa @Heinolan kaupungin nuorisopalvelut, Instagramissa @heinolanuorisopalvelut ja Snapchatin @nuorisoheinola kautta.

Pleissi (13-17 vuotiaille) on avoinna maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai klo 14-20 sekä kuun viimeinen lauantai klo 15-21.

Torstaisin järjestämme Minipleissin 3-6 luokkalaisille klo 13-16.30, jolloin tarjolla välipalaa ja ohjattua toimintaa.

Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme rajanneet avointa toimintaa seuraavasti:

  • Yhtä aikaa tilassamme saa olla 50 nuorta
  • Pleissillä suositellaan käytettävän kasvomaskia tai kasvovisiiriä
  • Pleissille tultaessa pestään kädet ja noudatetaan turvavälejä
  • Muistathan ettet tule nuorisotilalle sairaana tai karanteenissa! Näin suojaamme muita tartunnalta

Nuorisotila Breikki

Nuorisotila Breikki sijaitsee Lyseonmäen yläasteella. Tila on avoinna koulupäivän aikana ja sitä voidaan hyödyntää yksilö- ja pienryhmätyöskentelyssä. Lisätietoja saat koulunuorisotyöntekijä Hanna Tuomikoskelta +358 44 7694333.

Nuorisotila Breikissä järjestetään Heinolan harrastemallin toimintaa tiistaisin klo 15-16. Toiminta on vapaaehtoista ja nuorten toiveista lähtevää. Toiminta on tarkoitettu Lyseonmäen koulun oppilaille. Tule mukaan tutustumaan toimintaan!

Kuvassa breikki tilan sohva ja taulu, jossa lukee Breikki

Nuorten talo

Nuorten talo sijaitsee osoitteessa Lampikatu 1, 2krs. Toiminta on tarkoitettu 16-29 -vuotiaille. Lisätietoja saat etsiviltä nuorisotyöntekijöiltä.

Skeittihalli

Löydät lisää Skeittihallin toiminnasta sen omilta sivuilta.

Etusivu