Kuvassa nuorisotalo Pleissin logo ikkunassa
logo nuorisopalvelut

Nuorisotalo Pleissi

Kuvassa nuorisotilan oleskelutila, jossa on sohvia ja biljardipöytä.
Nuorisotilan oleskelualue

Nuorisotalotoiminta on matalan kynnyksen toimintaa 10-17 -vuotiaille. Pleissi toimii nuorten kokoontumispaikkana, jossa on mahdollisuus osallistua erilaisiin toimintoihin, tai tulla viettämään vapaa-aikaa ystävien kanssa. Halutessasi voit mm. pelata, askarrella, kuunnella musaa ja osallistua retkille sekä leireille.

Nuoruuteen kuuluu yhdessä tekeminen ja omassa vertaisryhmässä toimiminen. Nuoruus on hengailun, fiilistelyn ja yhdessä viihtymisen aikaa, jonka nuorisotalo Pleissi mahdollistaa. Nuorisotalo Pleissi sijaitsee Heinolan ydinkeskustassa Lampikatu 16, käynti sisäpihan kautta.

Tiedoitamme Pleissin toiminnasta nuorten suosimien sosiaalisten median kanavien kautta Facebookissa @Heinolan kaupungin nuorisopalvelut, Instagramissa @heinolanuorisopalvelut ja Snapchatin @h_nuorisopalv kautta.

Pleissi on avoinna maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin sekä kuun viimeinen lauantai 13-17 vuotiaille nuorille. Torstaisin järjestämme Minipleissin 3-6 luokkalaisille klo 13-17, jolloin tarjolla välipalaa ja toimintaa.

Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme rajaneet avointa toimintaa seuraavasti:

  • Yhtä aikaa tilassamme saa olla 20 nuorta
  • Pleissillä käytetään kasvomaskia tai kasvovisiiriä
  • Pleissille tultaessa pestään kädet ja noudatetaan turvavälejä

Pleissin toukokuu

Kesä tulee kovaa vauhtia🤩 Alamme valmistumaan kohti kesän toimintoja ja tulevaa muuttoa uuteen nuorisotilaan! Tässä toukokuu Pleissin osalta:
1.5 Vappupirskeet klo 14-20

3-5.5 Pleissi auki klo 14-20

6.5 Minipleissin päättäjäiset klo 13-17

10.5 Pleissi auki klo 14-20

11.5 Pleissi auki klo 16-20

12.5 Pleissin päättäjäiset ja grillailua klo 14-20

Kuvassa mainos jossa makkaraa ja kerrotaan, että pleissin kausi päättyy 12.5

19.5 Pizzaa Pleissillä klo 16-18

28.5 Paintball Saksalassa

4.6 Special IG-live lähetys

Pleissin toukokuu

Nuorisotila Breikki

Nuorisotila Breikki sijaitsee Lyseonmäen yläasteella. Tila on avoinna koulupäivän aikana ja sitä voidaan hyödyntää yksilö- ja pienryhmätyöskentelyssä. Lisätietoja saat koulunuorisotyöntekijä Hanna Hakuliselta.

Kuvassa nuorisotila Breikin tauluja. Tauluissa esiintyy Heinolan silta, valokuvia maisemista ja taulu, jossa lukee #täälläsinuavarten.
Nuorisotila Breikin tauluja

Nuorten talo

Nuorten talo sijaitsee osoitteessa Lampikatu 16. Toiminta on tarkoitettu 18-29 -vuotiaille. Lisätietoja saat etsiviltä nuorisotyöntekijöiltä.

Skeittihalli

Löydät lisää Skeittihallin toiminnasta sen omilta sivuilta.

Etusivu