Päivitetty: 17.6.2024

Heinolan kiehtova kerrostunut historia ja hetket vuosien varrella vievät pelaajat kuulemattomien tarinoiden äärelle. Miksi juuri sinä olet se onnekas, jolle joku haluaa salaisuutensa paljastaa? Ota selvää! Heinolan hetki on puistopakopeli, jossa hauskaa tarinaa ja pakopelimäisiä pulmia päästään ratkomaan käyttäen hyödyksi omia matkapuhelimia.

Peliä varten tarvitsee ladata ilmainen Actionbound-sovellus. Jos sinun tarvitsee vaihtaa sovelluksen kieltä, voit tehdä sen asetuksista. Peli on ikärajaton, mutta pelissä tarvitset luku- ja kirjoitustaitoa. Pelissä ei ole juoksevaa kelloa ja voit pelata pelin myös omaan tahtiin. Aika ei vaikuta pisteytykseen. Pelin kesto on noin kaksi tuntia ja matkaa kävellen kertyy noin neljä kilometriä. Peli on pelattavissa 31.5.2024 saakka.

TIETOJA PELISTÄ

Kesto noin 120 min / omaan tahtiin

Peliä voi pelata yksin tai joukkuepelinä!

Jakautukaa tällöin noin 4-5 hengen joukkueisiin.

1-2 sovellusta per tiimi riittää!

Pelin aloituspaikka on WPK-talon edestä, osoitteessa Kauppakatu 4, Heinola. Löydät ohjeet ilmoitustaululta.

Pelissä kävelymatkaa tulee useampi kilometri, joten varautukaa hyvillä jalkineilla!

Pakopelin tarjoaa Heinolan kaupungin osallistuva budjetointi ja se on pelattavissa ilmaiseksi vuoden 2024 toukokuun loppuun asti. Osallistuvassa budjetoinnissa alkuperäinen idea oli räsymattopolku kaupungin kesäkohteisiin. Yhteiskehittämisvaiheessa idea jalostui teemareiteiksi, jotka johdattaisivat ihmisiä kaupungin eri kesävierailukohteisiin mahdollisesti digitaalisuutta hyödyntäen. Näin syntyi puistopakopeli, jonka toteutuksesta vastasi vanhin alalla toimiva pakopelialan yritys Suomessa.

Etusivu