Päivitetty: 13.5.2024

Ajankohtaista

Liikuntatilojen vakiovuorot kaudelle 2024-2025

Kauden 2024-2025 liikuntatilavuorot on haettavissa 19.5.2024 asti Timmi-tilanvarausjärjestelmän kautta.

 • Sisäliikuntapaikat 12.8.2024-18.5.2025
 • Uimahallin rento- ja kunto-allas 12.8.2024-31.5.2025   
 • Jäävuorot syksy 2024-kevät 2025

Lukion liikuntasali varattu ylioppilaskirjoituksille 11.9.-1.10.2024 ja 6.3.-27.3.2025

Kauden 2024-2025 vakiovuorojen jako tehdään kesäkuun aikana, jonka jälkeen vuorot ovat näkyvissä Timmissä. Vuoroperuutukset näkyvät Timmi –tilanvarauskalenterista ja niistä ilmoitetaan vuorojen yhteyshenkilöille.

Liikuntatilojen vakiovuorot kaudella 2023-2024

Kauden 2023-2024 liikuntatilojen vakiovuorot ovat

 • Sisäliikuntapaikat 14.8.2023-19.5.2024
 • Uimahallin rento- ja kunto-allas 7.8.2023-26.5.2024

Lyseonmäen koulun Kailas-sali on pois käytöstä toistaiseksi.

Heinolalaisten järjestöjen ohjatut alle 18-vuotiaiden ryhmävuorot ovat maksuttomia.

Vuorovaraushakemuksen teko Timmi-tilavarausjärjestelmässä

Timmi -tilanvarausjärjestelmässä on on käytössä TIMMI 360 sähköisen asioinnin käyttöliittymä. Käytettävyyttä on parannettu mahdollistamalla uudenlainen vapaan ajan haku, jossa sopivaa tilaa voidaan hakea esimerkiksi tilatyypin tai käyttötarkoituksen mukaan.

Sähköisen asioinnin ominaisuuksia voi käyttää älylaitteella tai perinteisesti tietokoneen selaimella. Järjestelmän näkymät skaalautuvat käytettävän laitteen näytön koon ja toiminnallisuuksien mukaan. Helppokäyttöisyyttä lisää myös mahdollisuus tallentaa TIMMI-pikakuvake mobiililaitteen näytölle ja asettaa kirjautuminen automaattiseksi, jolloin järjestelmä toimii kuin mikä tahansa appi.

Ohjeet vuorovaraushakemuksen tekoon

1. Rekisteröidy käyttäjäksi kaupungin tiloihin.
HUOM! Lue ensin rekisteröitymisohjeet
Tehdäksesi varauksia järjestelmään, sinun täytyy rekisteröityä Timmi-tilanvarausjärjestelmän käyttäjäksi. Rekisteröitymättömällä selaajalla ei ole oikeutta hakea vuoroja Timmi -tilanvarausjärjestelmällä.

2. Yksityishenkilö saa rekisteröinnin vahvistuslinkin heti. Organisaation yhteyshenkilö saa hyväksytystä rekisteröitymisestä tiedon sähköpostiin 1-3 päivän kuluttua.

3. Kirjaudu tunnuksellasi Timmiin.

4. Tiloja voi hakea mm. tilatyypin tai käyttötarkoituksen mukaan

 • valitse haluamasi paikka
 • valitse haluamasi ajankohta kalenterista
 • valkoisina näkyvät ruudut ovat vapaita aikoja, joihin voi jättää vuoroanomuksia
 • hakemuslomakkeen saat esille klikkaamalla varauskalenterista vapaata aikaa
 • jotta voit tehdä varauksen tai jättää varaushakemuksen, sinun tulee hyväksyä tilan varaus- ja peruutusehdot sekä valita varaustapa annetuista vaihtoehtoista (yksittäinen varaus, toistuva varaus tai usealle peräkkäiselle vuorokaudelle sijoittuva varaus esim. viikonloppu). Ehdot avautuvat luettavaksi klikkaamalla Varaus- ja peruutusehdot -linkkiä ja varaustavan valitset klikkaamalla [Valitse]-painiketta haluamasi vaihtoehdon kohdalta. Valinnan jälkeen siirryt varauslomakkeelle, jossa sinua pyydetään antamaan varaushakemukseen liittyviä tietoja.

5. Hakemuslomakkeen täyttäminen

 • “varaustieto” -kohtaan varauksen/tapahtuman nimi (mikä kuvaa tapahtumaa)
 • varauksen kellonaika ja päivämäärä
 • “luokittelu” -kohtaan valitse ryhmälle sopiva luokittelu.
 • kävijämäärä ja lisätieto -kentät eivät ole pakollisia täyttää
 • jos tilassa on oheisvarattavia, avautuu seuraavaksi lomakkeella oheisvarattavat valikko. Oheisvarattavia ei ole pakko valita hakemusvaiheessa.
 • lopuksi paina ”Luo hakemus” painiketta

Varaukset eivät muodostu suoraan kalenteriin. Varaushakemuksen jätettyä, sinun tulee odottaa, että hakemuksesi käsitellään. Hakemuksen hyväksynnästä tai hylkäämisestä ilmoitetaan sinulle käsittelyn jälkeen viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa. Lyhyellä varoitusajalla tehtävät varaukset on hyvä tehdä puhelimitse.

Muuta huomioitavaa

Omat tiedot– välilehdellä pystyt päivittämään osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Sekä voit vaihtaa kirjautumistunnuksen (=sähköpostiosoitteen) ja salasanan.

Oma asiointi -välilehdellä näet tekemäsi varaushakemukset ja varaukset. Ennen kuin varaushakemus on käsitelty, sen tietoja voi muokata. Vahvistettuja varauksia ei pysty muokkaamaan eikä perumaan.

Liikuntatilojen vuoroperuutukset sähköpostilla vuoroperuutukset@heinola.fi. Muiden tilojen vuoroperuutukset kyseisen tilan yhteyshenkilölle.

Etusivu