Eskarielämää Kailas-talossa

15.2.2022

Ystävänpäivä Kailaan eskarissa

Ystävistä ja ystävyydestä:

Ainakin se on kivaa ku voi antaa kaverille yksisarviskarkkeja. Mä annoin mun Lahden kaverille niitä. Ystävä on kaveri.
Ystävä on paras kaveri.
Ystävän kanssa on kiva leikkiä vaikka piilosta. Hyvä ystävä sanoo välillä huomenta.
Hyvä ystävä leikkii mun kanssa ja pelaa. Mä tykkään pelata tota kuulapeliä, (Fortunaa).
Ystävän kanssa voi vaikka sopii ajan ja mennä vaikka luistelemaan tai leikkipuistoon, tai mennä vaikka
hiihtämään. Tai mennä retkelle.

Vettä kengässä

Me leikittiin aamupiirissä vettä kengässä -leikkiä. Silleen leikittiin, että osa menee oven taakse ja osa jää ja sit kysytään aina, että oletko kaveri ja jos ei ole, sanotaan vettä kengässä ja jos on, niin sanotaan että olet. Ja jos on vettä kengässä niin pitää kinkata pois. Se on hassua ku sanotaan vettä kengässä.

Oli kivaa ku me askarreltiin keittiön tädeille ystävänpäiväkortti. Mä piirsin kuvan, missä on kananmuna ja salaattia päällä. Se oli niin ku iloinen hymynaama, joka hymyili keittiön tädeille.
Mä piirsin ruokaa, lihapullia, ne on mun lempiruokaa.
Mä piirsin keittiön tädin, se kokkas. Piirsin myssyn päähän. Myssy on, ettei me hiukset ruokaan.
Mä piirsin keittiön Johannan isolla padalla.
Tänään oli jälkkärinä munkki, se oli tosi hyvää! -Mäkin tykkäsin siitä.

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu