Eskarielämää Kailas-talossa

5.5.2023

Kailaan eskarit pääsivät elokuviin ja saivat maastojuoksupalkintoja

‘Me käveltiin elokuvateatteriin. Meijän piti aina välillä kääntyä risteyksistä. Me saatii popparit ja pillimehut ilmaseks. Me käveltiin elokuvateatteriin ja rappusista kattoo sitä esitystä. Me etittiin paikat, toiset meni ylemmäs ja toiset alemmas. Elokuva oli Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen. Siinä se Vilttitossu esitti Heinähattua ja meni sen kouluun. Se narras kaloja ja syötti niille sitä mustikkapiirakkaa, mitä opettajan piti antaa niille lapsille evääks. Se teki sellasen lapun, että onkiretki on peruttu. Sit se Vilttitossu pesi koko katon ja sit se tippu sieltä ja sai kiinni vesirännistä. Sit Heinähattu kiipes sinne huojuvia rappusia ja otti Vilttitossusta kiinni. Isonapa kokeili yhtä rappusta, niin se meni rikki. Sit ne otti kakut niiltä Alibullenin neideiltä ja sitte ne anto ne Kattilakosken perheelle ja söi sitä kakkua ne koululaiset ja kaikki muut söi paitsi Heinähattu ja Vilttitossu, tai Vilttitossu söi kaks pientä palaa ja Heinähattukin sai.’

Lapset ovat elokuvateatterissa ja saaneet popcornia ja pillimehua
Kuvissa maastojuoksukilpailussa palkitut eskarit
Kailaan eskarit saivat menestystä maastojuoksukilpailussa. Onnea Väinö, Jare ja Enni, sekä kaikki Kailaan eskarit! (Kuvan julkaisuun saatu lupa)

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu