Eskarielämää Kailas-talossa

28.4.2023

Vappujuhlat Kailaan eskarissa

Mä kävin discossa. Discossa tanssittiin, siel oli discovalo. – Se on semmonen musta juttu, joka pyörii ja siin on semmosia värijutskia ja siitä tulee kuvioita seinille. -Sata salamaa oli hyvä. – Mehudisco oli mun toive. – Disco oli kiva.

Me syötiin keksejä ja piirakkaa. Me tehtiin ne ite eskarissa.

  • Tää on mun paras päivä mun elämässä.

Me saatiin askarrella. – Me askarreltiin vappukukkia, ei ollu vaikeeta. – Oli kivaa, ku saa lopuks viedä kukan kotiin. Ja kaikki, ketkä oli askartelussa, niiden kukista tuli tosi hienoja.

Satuhieronta oli kiva. Siinä oli musiikkia ja sitten Henna kertoi tarinaa ja näytti käsillä, mitä kaverin selkään tehdään. – Musiikki oli rauhallista, vähän niin ku oopperaa… Ehkä.

Mä sain kasvomaalauksessa sateenkaaren. – Mä tykkään mun salamasta. – Melkein kaikki tykkää kissoista, siks moni otti kissan viikset ja kissan nenän. -Mä oon pupu, ni mulla on pupun viikset.

Uus taikahiekka tuntui kivalta. – Mä en tykänny ku se oli niin tarttuvaa ja venyvää. – Se oli vähän kuin muovailuvahaa, mutta pehmeämpää ja toisen väristä. – Se näytti kivalta, mut tuntu vähän ällöltä. Mä tein siitä kissan.

Mä olin avaimen piilotuksessa. -Mäkin, mutta en löytänyt sitä. – Mä löysin kerran. En muista, missä se oli.

Isolla tabletilla piti ettiä lintuja. – Se oli kivaa.

Mä toivoin, että kaikki pääsee juhliin, ja melkein kaikki pääsi.

Iloista vappua!

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu