Eskarielämää Kailas-talossa

23.3.2023

Viikon varrelta Kailaan eskarissa

Lapset ovat suunnitelleet pehmoleluja, leikanneet ja päässeet ompelemaankin niitä askarteluhuovasta.

  • Mä oon tekemässä roblox-tyyppiä. Mä piirsin ensin roblox-tyypin, se on yhest pelistä, ja väritin sen mustalla. Sitten mä leikkasin siitä mustasta villasta (huovasta) mun roblox-tyypin. Aloin ommella, mutta mä en saanut silmiä ja suuta tehtyä, ne tulee kaikki punaseks.
  • Mä tein semmosen noobin, sekin on roblox-tyypin. Ei ole vaikeaa tehdä sitä. Mä oon ommellu ennen, mut en kyl muista mitä.
  • Mä teen lepakkoa. Eka piirsin siitä kuvan ja sit laitoin nastoilla (nuppineuloilla) kiinni kankaaseen ja sitten leikkasin sen pois. Sit laitoin toisen samal lailla. En ole ennen tehnyt semmosta, mut ei oo vaikeeta.
  • Mä teen pellen. Sil on punanen tukka ja siniset housut.
  • Mä teen kissan, millä on siivet, ja se on tosi söpö kun se nukkuu.
Tos pöydäl on tikkarit, ku vietettiin kaverin synttäreitä!
Union Plaanin ohjaajat vierailivat pitämässä palloilutunnin eskareille
  • Me kuljetettiin palloa.
  • Yhellä rastilla piti värin mukaan kuljettaa palloa niihin väreille ja sit johonkin väriin pysähyttiin.
  • Toisella rastilla oli pelit, ja piti pelata silleen, että kumpi sai enemmän pisteitä voitti. Ja peli päättyi 2-0. Me voitettiin.
  • Oli hauska pelata jalkkista, ku siin oli kaikki kaverit mukana.
  • Me saattiin Union Plaani -kortit. Siin oli kutsu niitten joukkueisiin.
Kana-rytmittelyä.

Siinä soitettiin silleen, että oli eri tiimit: sinisessä oli rytmimunat, keltaisessa oli guirot, ja punaisessa rummut. Telkkarissa näkyi eri värisiä munia ja sitten kun toi tyyppi hyppäs niitten yli, niin sai soittaa. Jos se vaikka hyppäsi keltaisen päälle niin sai soittaa rummut. Ei ollut vaikeaa, mut jos ei soittanut oikeassa kohtaa, ei tullut oikeaa rytmiä. Rytmittely oli hauskaa!

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu