Eskarielämää Kailas-talossa

6.10.2021

Uintia ja uusi kirjain

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voi tunnistaa.

-Oli meduusanloukkuhippahippa, se on hauska, koska siin juostaan meduusoja karkuun. Merja ja Päivi oli meduusoja. Sit piti oikeesti puhaltaa kuplia veteen ja sukeltaa ja sitten pääs vapaaksi. Loukku oli lötköpötkö.
-Mä hyppäsin isoon altaaseen. -Mä hyppäsin istuviltani reunalta, mul oli lötköpötkö. Mut hyppäsin ilmankin sitä.
-Yhes leikis napattiin palloja, jotka kelluu ja uppoaa. Piti hakea yks kerrallaan. -Mä olin punasessa joukkueessa ja oli siin kaks muutakin kaveria.

Värijoukkueet, renkaitten läpi sukeltelua ja isoon altaaseen hyppimistä.

Se oli O-kirjain. – Mä sanoin ooooooooo.- Me mietittiin yhdessä taululle o-sanoja: Onni, oinas, omena, oksa, otso, opettaja. – Mä piirsin ja kirjoitin sanoja paperille. Piirsin vahingossa ilmapallon, ku mä muistin väärin. Siin on kyl viimeinen kirjan O. -Me piirrettiin tabletille o-kirjaimia. Me otettiin tabletilla kuvia, kaikkia o:lla alkavia. Mä otin kuvan orava-kirjasta.

Mä kirjoitin o-sanoja. – Me kuvataan ovi. – Mä harjoittelen o-kirjainta. -Mä haluan ottaa kuvan opettajasta.

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu