Eskarielämää Kailas-talossa

19.10.2021

Tiistaina eskareilla U-kirjain

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voi tunnistaa.

U-kirjaimeen tutustuimme toiminnallisesti ulkona.

Meillä oli ulkona u-kirjainta ja u-kirjaimen etsintää. Sitä etsittiin hiekkalaatikosta. Toiset peitti monta, siis tosi monta, kirjainta ja toiset etti niitä. Ja saadaan kyl ettiä niitä iltapäivälläkin, ku me ei löyetty niit kaikkia. Mä löysin vaan yhen.

Meil oli U-O-A -leikki. Se oli semmonen, että piti mennä sen kirjaimen luokse mikä sanottiin. Jos sanottiin vaik uuni, ni piti mennä u-kirjaimen luokse, tai jäädä paikalleen jos oli jo u-kirjaimen luona.

Sitten tehtiin hiekkalapioista ja kaikista sellanen iso u.

Leikittiin tervapataa. Muovinen U-kirjain oli se juttu (pantti).

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu