Eskarielämää Kailas-talossa

5.4.2023

Pääsiäisviikkoa Kailaan eskarissa

Pääsiäistipuaskartelu

Me tehtiin tipuja. Otettiin pahvipalanen ja pistettiin siihen keltaista lankaa ja pistettiin siihen silmät ja nokka. Minulle tuli jättisilmät. Minun mielestä oli vähän vaikea tehä, mulle tuli vähän liian pieni pahvin palanen. Se nauha liuku siitä pois. Mutta onnistu lopuks. Vähän meinas mennä hermo.

Alkuäänteiden ja kirjaimien harjoittelua

Piti värittää pääsiäismuna. Meiän piti ettiä väriä, mä katoin kaikki värit. – Siitä tiesi, että kun heppa alko H:lla ja hepan lappu oli vihree, niin H piti värittää vihreällä.

Numero-lukumäärä -vastaavuutta harjoittelemassa.

Piti tehä munia ja piti leikata ja pistää siihen nimi. Ja piti tehä niin monta reikää ku oli palluroita. Munaan piti pistää sinitarra ja jos vaikka oli seittemän, niin sitten se piti laittaa kiinni 7-kohtaan.

Pääsiäisjumpassa harjoiteltiin yhteistyötaitoja.

Mulla oli pari ja meiän piti heittää noppaa. Jos saatiin vaikka noita, niin haettiin luuta ja alettiin lentää noien juttujen luo. – Niien tötsien luo. Jos löysi munan, niin piti pistää muna silleen, että yhdessä tuotiin muna. – Laitettiin muna vaikka kylkien väliin, ei saanut koskea käsillä. – Minä löysin viimeisen kettukarkin. – Munia oli 47. – Kettukarkkeja oli neljä. -Sitten oli leikki, jossa oli neljä rivissä ja monta peräkkäin. -Se oli noitaluutajuna!

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu