Nuorisopalveluiden blogi

17.6.2022

Kesän 2022 Seikkailu-leirit

Ensimmäinen leiri

Päivä 1

Saavuimme Saksalan leirikeskukseen ja aloitimme majoittumisen. Majoittumisen jälkeen oli tutustumisleikkejä ja pääsimme käymään navetan ylisillä.

Päivä 2

Aamupalan jälkeen leiriläiset jaettiin kahteen ryhmään. Toinen ryhmä aloitti ulkoleikeillä ja toinen sisällä tekemällä koruja, hama-helmiä ja maalauksia, ryhmät vaihtoivat pisteitä ja kaikki pääsivät niin ulos kuin tekemään kädentaitojakin. Näitä tehtiin koko aamupäivän ajan aina lounaaseen asti. Lounaan jälkeen leikittiin pihapelejä.

Iltapäivällä leiriläiset pääsivät rakentamaan majoja ja illalla odotti rantasauna, uiminen ja kota-iltapala.

Päivä 3

Kolmantena päivänä satoi, joten vietimme paljon aikaa navetan ylisillä ja sisällä jatkaen kesken jääneitä kädentöitä. Iltapäivällä leiriläiset pääsivät kokeilemaan myös yläköysirataa. Illalla oli taas sauna lämpimänä sekä herkkuiltapala; lettuja!

Päivä 4

Viimeisenä päivänä siivosimme leirikeskuksen ja pakkasimme kassimme. Leirin päättäjäisiksi saimme jäätelöt.

Toinen leiri

Päivä 1:

Saavuimme Saksalaan, majoituimme ja söimme maittavaa lounasta. Lounaan jälkeen leikimme tutustumisleikkejä ja hyllistä. Seuraavaksi vuorossa oli välipala jonka jälkeen siirryimme takaisin ulos.

Kun aloimme ulkona pelaamaan pistettä, kova rankkasade yllätti kastellen kaikkien paidat. 

Söimme päivällistä, jonka jälkeen oli kaikkien kauan odottaman kiskan aika.

Illalla siirryimme vielä navetan ylisille jonka aikana satoi lisää.

Päivä 2:

Ensimmäinen yö oli takana ja päivämme alkoi aamupalalla. Tämän jälkeen lähdimme navetan ylisille, jossa päästiin myös käymään alakerran pimeässä labyrintissa. Sitten olikin jo aika syödä lounasta, jona toimi kalakeitto.

Iltapäivästä lähdimme uimaan rantaan. Iltapalaksi oli hodareita ja rauhottumisena oli hiljaisuuskilpailu.

Päivä 3:

Toisen jo paremmin nukutun yön jälkeen söimme aamupalaa, jonka jälkeen julistettiin siivouskilpailu. 

Sitten menimme leikkimään ulos mm. hyllistä ja lopulta olikin jo lounaan aika.

Lounaan jälkeen oli Jonnan ja Jeren erikoisohjelman aika. Leikissä leiriläiset nostelivat leikkivarjoa yhdessä ja yrittivät olla hajottamatta varjon keskellä olevia vesi-ilmapalloja. Ohjelman jälkeen lähdimme rantaan uimaan ja lämmittelemään saunaan.

Saunan jälkeen oli välipala, jonka jälkeen lähdimme leikkimään hiekkakentälle erilaisia yhteisleikkejä ja hyllypalloa päivälliseen asti.

Päivällisen jälkeen oli kiska. Kiskan jälkeen porukka jakautui ulos pelailemaan ja sisälle tekemään koruja, piirtämään sekä värittämään.

Seuraavaksi lähdimme kotaan syömään lettu-iltapalaa, jonka jälkeen huipentui hiljaisuuskilpailu.

Päivä 4:

Aloitimme päivän aamupalalla, jonka jälkeen lähdimme navetan ylisille. Ylisillä pääsi käymään myös alakerran sokkoradalla. Päivällisen jälkeen julistettiin siivouskilpailun voittaja, siivottiin ja lähdettiin odottamaan bussintuloa.

Kommentit (0)

Etusivu