Nuorisopalveluiden blogi

17.6.2021

“Ei mitään tekemistä” – kesäleiri 2, 14.–17.6.2021

Kuvassa nuoria suppailemassa järvellä.

14.6. MAANANTAI

Lähdimme kohti kuvankaunista Saksalaa iltapäivällä kello 14, ja puolen tunnin kuluttua saavuimme perille. Ensimmäisenä majoituimme ja sitte jo söimme. Päivälliseksi oli tarjolla kanapastaa ja vesimelonisalaattia. Ilta meni navetassa pelaillessa ja futista katsellessa. Päivälliseksi leiriläiset kokkasivat herkullisia hampurilaisia ja ranskalaisia. Myöhäisilta meni rauhallisesti futiksen, korttipelien ja pleikkarin parissa. Uimassakin ehdittiin käydä. Mahtava aloitus leirille!

-Kesätyöntekijä Kasper

Kuvassa nuoria katsomassa jalkapalloa televisiosta


15.6. TIISTAI

Kuvassa brunssieväitä

Toinen päivä ohi leirillä ja minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa tästä ryhmästä. Kaikki leirin ohjaajista leiriläisiin ovat olleet hyvää seuraa ja huumori on ollut kohdallaan. Odotan innolla tulevia viimeisiä päiviä ja hauskoja muistoja joita ne tuovat tullessaan.

-Kesätyöntekijä Markus

Kuvassa kiipelyvarusteet ohjaajan päällä

Vaikka leiri onkin ollut rento ja “ei mitään tekemistä”-asenteella, on leiriin mahtunut niin hyvää ruokaa, uimista, suppailua, yläköysirataa, kotailua, kivaa hengailua hyvässä hengessä!

Kuvassa biljardipeli

16.6. KESKIVIIKKO

Meijän aamu tänään täällä Saksalassa alko aika rennoissa tunnelmissa heti aamupalan jälkeen. Pikku chillailun jälkee leiriläiset pääs pelaamaa paintballia, jonka jälkeen pulahdettiin uimassa. Jalkapalloa seurattiin leirin omassa kisastudiossa jännityksellä. Illalla vielä saunottiin ja uitiin porukalla. Iltapalaksi oli nachopeltiä (nami). Päivä oli kaikinpuolin hauska ja leiriläiset ovat haikeissa tunnelmissa käymässä nukkumaan viimeisenä iltana täällä Saksalassa.

-Kesätyöntekijä Oona

Kuvassa lapsia menossa pelaamaan värikuulasotaa
Kuvassa kesäohjaaja ja paintball vaatteet

TORSTAI 17.6.

Päivä starttasi aamubrunssilla. Leiriläiset on jaettu leirin aikana ruokaryhmiin ja he ovat hoitaneet ohjaajan kanssa niin brunssin laittoa kuin illallisen tekemistä. Leiriläiset ovat kertoneet, että leiri on ollut erilainen mutta silti paras kaikesta. Toivetta on että tällaisiä olisi myös jatkossa 😉  Kohta lähdemme haikein fiiliksin kohti kotia. Onneksi on vielä paaaljon kesälomaa jäljellä!

Tämäntyyppinen leiri oli ensimmäinen laatuaan myös meille ohjaajille. Onnistunut leiri, kivat nuoret ja hyvä kokonaisuus!

Kommentit (0)

Etusivu