Nuorisopalveluiden blogi

10.6.2021

Kesäleiri 1, 7-10.6.2021

Uimarengas ja vettä

Maanantai 7.6

Saavuimme Saksalan seikkailukeskukseen heti aamusta auringonpaisteen saattelemana. Teltat saatiin nopeasti pystyyn ja ruokaakin popsittiin. Iltapäivällä alkoi ukkostaa ja sataa kaatamalla vettä, joten siirryimme navetan ylisille jatkamaan touhuja biljardin ja tuolileikkien muodossa. Sade ei meinannut hellittää, ja päivä kuluikin suurimmaksi osaksi sisätiloissa. Se ei kuitenkaan menoa haitannut. Onneksi illalla pääsimme hetkeksi uimaan, joka nuudutti lapsoset kyllä täysin. Myöhäisillan rentoutushetkellä meinasi lasten lisäksi myös ohjaajien silmäluomet lupsahdella, ja sen myötä oli hyvä siirtyä ansaituille yöunille hyvillä mielin.

Kirjoittaja: Kasper kesänuori

Kuvassa lapsia pystyttämässä telttoja
Kuvassa biljardipöytä ja palloja

Tiistai 11.6

Tiistai aloitettiin päivä aikamoisella sateella mutta saatiin siitä huolimatta hyvät pelit ja leikit sisälle mm. biljardia, pingistä, korttipelejä ja lautapelejä! Sateen loppuessa pelailtiin vähän tuolileikkiä,afrikantähteä ja oikean elämän Among Ussia. päivä saatiin pulkkaan uimalla saunomalla ja kodassa paistettiin nakkeja ja syötiin hodareita🌭😋

Kirjoittaja: Reea kesänuori

Kuvassa lapsia kävelemässä rannalle
Kuvassa lapsia uimassa

9.6 Keskiviikko

Keskiviikkona oli vuorossa tiistailta peruntunut maatilareissu, ja oli sitä odotettukkin. Lapset pakattiin peräkärryyn ja isäntä nosti kytkintä. Mielenkiintoisen matkan jälkeen päästiin haistamaan oikeaa maatilaelämää, ja rohkeimmat kävivät jopa silittämässä lehmiä. Isäntä johdatti ryhmä-rämän ihka aidolle kylmälle lähteelle. Lopuksi pääsimme maistamaan juuri puristettuja mansikka- ja omenamehuja. Nannaa oli! Maatilareissun jälkeen oli hyvä käydä pulahtamassa järvessä ja illaksi leirin kokki oli taikonut tortilloja. Nam😋 Viimeisen kokonaisen päivän jälkeen lapset olivat ihan töttöröö ja uni tuli nopeasti.

Kirjoittaja Kasper kesänuori

Lapsia menossa maatilalle
Lapsia maatilalla
Lapsia lähteellä
Lapsia lähteellä
Kuvassa on neljä kanaa

10.6 Torstai

Torstaina aloitimme aamun tietenkin syömällä! Hetken päästä päästiinkin jo pelailemaan aurinkoiseen säähän. Hiki tuli ja äkkiä vielä viimeisille uinneille. Sitten alkoikin matka kohti kotia. Leiri oli mahtava!

Kuvassa vedessä lapsia

Kommentit (0)

Etusivu