Eskarielämää Kailas-talossa

24.11.2021

Kailaanneskareiden peikkopäivä

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Tänään lopettelimme pitkään jatkuneen peikkoteeman peikkojuhlaan. Peikot käyvät talviunille ja aloitamme pikku hiljaa jouluvalmistelut. Lapset ovat olleet ideoimassa ja valmistelemassa peikkopäivää eri tavoin.

Päivä alkoi yhteisellä peikkojumpalla.

Peikkopeleissä oli sählyä, ringetteä, tramppa ja matto jossa vedettiin itteä tolppaan. Sähly oli kivaa!

Me toivottiin peikkokakkusia ja porkkanavettä. – Onkohan sitä porkkanavettä pakko maistaa? – On. -Porkkanavesi oli tosi nam! Se kyl maistuu ihan fantalta. Niin, siin on porkkanoita, mutta se maistuu fantalta. – Mä sain kaikki syötyä, ei tarvinnu heittää hukkaan. Oli kyl tosi paljon hyvää.

Mä haluun mennä harjoittelemaan Tanssii tähtien kanssa. Tää on usvametsän neito. – Mä tiiän tää on Rölli! Röllilaulut on hyviä.

Mä piirsin lumilinnan, tässä sataa lunta. – Tää lisko on tosi söpö, osasin yhdistää pisteet.

Olipa ihana olla talvihuoneessa. Siel oli hierontaa ja joku satu jossa tehtiin kaverin selkään kuvioita. Se oli satuhierontaa! Tehtiin myös sellasella maalijutulla (telalla) toisillemme hierontaa.Tykkäsin!

Kuka tulis helmipöllön huvilaan? Siel voi leikkiä kotileikkiä! Tällaista kissal olis flunssa ja sun täytyis vahtia ettei tää karkaa. – Helmipöllöissä on kans tosi hyvät autot.

Päivä meni suunnitelmien mukaan, mutta ihan kaikki toiveet ei toteutunu, niin ku nyyttikestit.

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu