Eskarielämää Kailas-talossa

29.9.2022

Kailaan parakin eskareiden viikkokuulumisia

Pihalla

Me leikittiin oravia, joilla oli halloween. Me koristeltiin oravakotia ja oravapuuta ja tehtiin teille aikuisille arvoituksia. – Kun kuorii ensin tammenterhon ja sitten kun sisältö on kuorittu, niin teet vaan sille silmät ja suun kynnellä raapasemalla. Siitä tulee hieno koriste.

Askartelu, joka jatkuu ensi viikolla.

Me tehtiin omenakoria. Tommolalaisetkin teki (Kailaan eskariryhmä Tommola-talossa). Aikuiset on leikannu viivoja ja me lapset ollaan leikattu papereita viivottimen kanssa. Sitten ne paperit pujoteltiin toisen paperin välistä ja sitten liimattiin päät kiinni reunoihin.

Uimaopetusta oli tällä viikolla kaksi kertaa

Uimahallissa oltiin meduusaa, se oli kivaa. Päivi ja Anniina oli meduusoja ja sitten vielä lapset meni karkuun, kun meduusat otti lapsia pötkylöillä kiinni. Sukeltamalla tai puhaltamalla kuplia nenällä pääs karkuun.

Me leikittiin sellasta, että Päivi otti lonkeroilla kiinni ja lasten piti viedä pallot pois. Jos osui lonkeroon, piti heittää pallo takaisin. -Mä sukelsin lonkeron ali, koska mulla oli uimalasit. -Yks kerta muhun osui lonkero, ja pallo piti viedä takasin. – Oli kivaa ku pystyttiin olemaan kenguruhippaa. – Meil oli laudat ja me pidettiin kädet suorina ja laitettiin jalat suoriksi. Sai potkasta vauhtia pohjasta.

– Uimahallin pohjasta haettiin legoja ja sitten rakennettiin. – Mä sukelsin ottaa niitä. – Mä laitoin korvan veteen ja otin palikkalegon pohjasta.

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu