Eskarielämää Kailas-talossa

29.9.2021

Kailaan eskarit uimassa keskiviikkona 29.9

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

‘Vedessä oli palapelinpaloja ja niitä piti sukeltaa. Se pala piti viedä omalle taustalle tai jos se ei ollu se oma pala niin se piti viedä takas pohjaan. Me leikittiin kans lonkerohippaa. Siel toisella puolella oli palloja sit joku eläin yritti osuu meihin lonkeroilla, lötköpötköillä. Jos se sai osuttua niin palloa ei saanut viedä siltä pois. Sitte oli vapaata aikaa leikkii, sillo Mä halusin mennä porealtaaseen ja lähettiin sen jälkeen pois.’

Kuvassa lapset uimahallissa

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu