Eskarielämää Kailas-talossa

15.12.2021

Kailaan eskarit tonttujumppaamassa 15.12

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

‘Mä tykkäsin siitä kun hypättiin trampalle patjasta. Mua vähä pelotti se mäkijuttu, kun se alkupää vähän keikku, mistä käveltiin ylös. Se tramppa oli kivointa. Se liukumäki, se penkki oli mukavinta. Peppuliukumäki meni vähän liian kovaa. Mua rupes pyörryttää kun mä tein liian monta kuperkeikkaa. Sitte aluks se liukumäki pelotti, mut toisen kerran se oli jo kivaa. Mä tykkäsin tehä niitä liikkeitä siinä patjalla kun sai päättää mitä liikkeitä teki.’

Lapset jumppasalissa liikuntaradalla
Lapset jumppasalissa liikuntaradalla
Lapset jumppasalissa liikuntaradalla

Lapset jumppasalissa liikuntaradalla
Jouluruokia
‘Jouluruokaa tarjoo kunnon väki’

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu