Eskarielämää Kailas-talossa

5.11.2021

Kailaan eskarit pyhäinpäivän hartaudessa perjantaina 5.11

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

’Pia-pappi kertoi että vaaleanpunaisen elefantin, Bennon kaveri, Fredi kuoli. Benno tuli surulliseksi. Se ei halunnut syödä, eikä se saanut unta eikä halunnut leikkiä. Benno meni sanomaan pöllölle ja kerto että se on surullinen. Pöllö tietää aina kaiken ja pöllö sanoi että itke vaan. Ensin tulee musta pilvi ja sitten se muuttuu valkoiseksi. Musta pilvi on niinku itku ja suru ja sit se muuttuu iloiseks pilveks, valkoseks. Sit ku se pääsi kotiin se pinkki elefantin, Benno, se itki niin paljon että istu ihan lammikossa. Sit se sano sen surullisen asian äidille. Äiti otti sen syliin. Sit se meni puulle istumaan ja ajatteli Fredin, mitä se teki sen kaa ja näki siitä Fredistä aina unta.’

Siltakadun siunauskappelissa lasten pyhäinpäivähartaus

’Siellä kappelissa oli samanlainen soitin kuin kirkossa.’

Mikä auttaa jos olet surullinen? Eskarit kertoivat, että iso hali auttaa ja rakkaus.

Pyhäinpäivän rastiradan enkeli hautausmaalla
2. – 7.11 hautausmaalla on kuljettavissa omatoiminen pyhäinpäivän rastirata perheille
Lapset muistolehdon äärellä
Kävimme muistolehdossa sytyttämässä kynttilöitä

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu