Eskarielämää Kailas-talossa

15.11.2021

Kailaan eskarit luistelemassa maanantaina 15.11

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

’Siellä jäähallilla oli tänään Inka ja Lyytin äiti, mun tanssinope luistelussa meitä opettamassa. Mun mielestä oli hauskinta se jääkiekon tapanen, missä meillä oli ne mailat. Se oli ringette, me pelattiin ringetteä. Me syöteltiin sitä rinkulaa. Meillä oli semmoiset joukkueet. Sitten me saatiin molemmat ryhmät saman verran maaleja, kaks, tuli tasapeli. Meille ei tullu maaleja, Me saatiin kolme, mutta voittaminen ei ole tärkeää.

Tänää oli luistelussa tosi kivaa ku tanssittiin huivi kädessä. Se oli patsasleikkiä. Siinä ensimmäiseksi piti olla patsas, eikä saanut liikkua vaan piti mennä johonki asentoon kun aikuinen näki ja sitte sai taas liikkua kun aikuinen ei nähny. Luisteltiin piparkakkuja, siinä jalat piti olla niin että varpaat oli kaukana toisistaan ja kantapäät pussas, sitten varpaat pussas. Samalla jalat teki timantin muodon.’

Kuvassa lapset luistelevat jäähallissa

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu