Eskarielämää Kailas-talossa

22.11.2021

Kailaan eskarit kirjastossa satuseikkailemassa Tiltun ja Letun kera

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Lapset seuraavat kirjastossa Tiltun ja Letun satuseikkailua
’Kirjastossa oltiin, siellä oli ne Tiltu ja Lettu-kirjan henkilöt. Me etittiin jotain pussukoita ja niiden sisällä oli tehtäviä. Yhes oli se, että piti koristella joulukuusi. Siitä tuli kaunis kun siinä oli niin paljon koristeita. Ne koristeet löyty siitä pussista, joka löyty sohvan takapöydältä, ikkunalaudalta piilosta. Me koristeltiin se kuusi lusikoilla, pilleillä, kukilla, jakoavaimilla ja pipareilla. Seuraavassa pussissa oli kortteja ja niissä oli tehtäviä joita jumpattiin, vaikka juostii paikalla. Siinä viimesessä pussukassa oli niitten kissa, Lenni Keinonen. Se pussi oli siellä hyllyllä, kirjojen välissä. Sillä oli mukana kärpässieni, joka oli pipari ja se laitettiin sinne joulukuusen latvaan koristeeksi kun Lenni Keinonen halusi sen sinne. Lenni Keinonen laitettiin nukkumaan pahvilaatikkokotiin puutarhatonttu Pertinjuntin viereen.’
Lapset katsovat kirjastossa sisälle rakennettua leikkimökkiä
‘Tiltun ja Letun koti. Siellä oli ihana parvi!’

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu