Eskarielämää Kailas-talossa

8.9.2021

Kailaan eskarit jatkoivat ompelukuvia keskiviikkona 8.9.

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Lapset tekevät ompelukuvia

’Mä teen tän iskälle kun tässä on metsästäjä ja lehmä ja iskäkin on metsästäjä. Mä annan tän sit ku se on valmis, ni mun pikkusiskolle’.

Onko joku ollut vaikeeta tässä ompelukuvassa?

’No ei yhtään mikään, tai oikeesti vaikeeta on ollu muistaa mistä puolelta se neula menee seuraavaan reikään, mut sä sanoit sitä että neula menee sen reijän viereen, mistä lanka tulee. Ja aina en oo saanu yksin laitettua sitä lankaa neulaan, joskus oon. Se lanka mitä tarvii niin piti mitata niin että se on pöydän mittainen.’

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu