Eskarielämää Kailas-talossa

7.10.2021

Kailaan eskarissa peikkonimiä ja puujuttuja

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voi tunnistaa.

Peikkonimet. Me saatiin peikkonimet, piti keksiä oma peikkonimi, mä oon Venla. Sain mallin ja kirjoitin sen paperiin. – Mä piirsin myös peikkomekon. – Mun mekko on sateenkaaren värinen. Se on peikkosuunnitelma ja päästään ompelemaan oma vaate. Mun peikkonimi on Pimpula. – Mä piirsin tyynyn, teen siihen vihreät hapsut jostain narusta. En halua vaatetta mun peikolle.
– Meil oli kolikoita ja niil voi ostaa nimen kirjaimia. Meil oli kymmenen kolikkoa, kirjain maksoi yhden kolikon. Mä sain ostaa mun oman peikkonimen kirjaimia. Mun peikkonimi on Elsa.

Alkuluokassa juteltiin tammista. Me löyettiin tammenterhoja. Kaveri löysi ihan tykin muotosen. – Luettiin Nalle Puh -tarinaa tammista. Sen lempipuu oli kuolemaisillaan ja se pyys kaikki sen kaverit apuun ja ne sai sen puun lehdet vihreiksi.
-Me tehtiin pihlajanmarjoista koristeet. Pihlajanmarjoista tehtiin kuvioita, sydämiä, ympyröitä tai pitkiä kierteitä. Laitettiin niitä lankaan. -Kädet tuli tahmeiksi. Oli vähän vaikeeta. -Mulla ei aluks onnistunut. -Musta se oli helppoa.

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu