Eskarielämää Kailas-talossa

4.2.2022

Kailaan eskarissa avaruutta ja uintia

“Mitä sinulle tulee mieleen sanasta avaruus?” – Lasten ajatuksia

Me luettiin semmonen kirja kuin Ystävä avaruudesta. Se kerto pojasta ja marssilaisesta, niistä tuli ystäviä. Sit piirrettiin avaruusoliot. Mä piirsin vihreän ja sillä oli monta silmää ja sillä ei ollu suuta.

Mä piirsin kaks dinoa ja lumiukon, ne asuu kuussa. -Mä piirsin monta, ainakin Tööttääjän ja sellasen pörrösen, jolla on pitkä turkki, sit oli Jättikoko. -Mä tein semmosen ympyrän muotosen ja sille semmoset sarvet. -Mä tein neliön muotosen ja se oli pitkä neliö.

Kato mun käsiä!

Uinnista
Me harjoiteltiin kellumista. -Ja sitten sukeltamista kun etittiin aarteita. – Me leikittiin aluks meriheppahippaa. – Lautojen kanssa harjoiteltiin potkutteluja. -Opin olla meritähtiasennossa. Vaikeampaa on olla mahallaan kuin selällään. -Nenä vedessä oli hankala olla. Kun vettä menee nenään tuntuu kuin koronatesti otettaisiin.

Välineitä uimaopetuksessa.

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu