Eskarielämää Kailas-talossa

24.5.2022

Kailaan eskareilla kävi nelosluokkalaisia vierailulla

Kailaan eskarit saivat vierailulle neljäsluokkalaisia koululaisia parakista.

-Koululaiset luki meille kirjoja. Mä kuuntelin hiirikirjaa. –Meillä oli Leijonakuningas. -Me leikittiin vähän aikaa kotista ja ulkona piilosta. -Mä pelasin sählypeliä. –Me pelattiin etanapeliä. -Me pelattiin labyrinttiä. -Oli kivaa ku koululaiset luki.

Koululaiset muistelevat: “Tää on se vessa, minne kaveri jäi jumiin”. “Mä muistan ton hyllyn päiväkodista.” “Petsit oli tosi suosittuja kun olin eskarissa, niistä tuli riitaa.”

Koululaiset kertovat:

Mä muistan eskarista, että luettiin viisikkoa. -Mäkin muistan jonkun kirjan, mitä luettiin, en muista nimeä. -Eskarit, vaikka ette nyt sitä usko, satuhetket on parasta. Nauttikaa, sillä kohta se loppuu, tulee vaan kaiken maailman äidinkielen kokeita. -Mä muistan, että leikin eskarissa legoilla. Ja ulkona rakennettiin hiekkalaatikolla hienoja linnoja. -Mä muistan kun leikittiin kaverin kanssa kotia ja suunniteltiin häitä. Ja mun eka hammas lähti rakettiaulassa.

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu