Eskarielämää Kailas-talossa

21.10.2021

Kailaan alkuluokassa havupuita

Tämä on Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voi tunnistaa.

Oli semmoisia puita tänään, missä on neulasia.

Alkuluokassa oli puutehtäviä, piti tietää mikä oli puun haju, pihkajan (pihkan) haju piti tunnistaa yhestä purkista. Yhes purkista hais ruohikko.

Me saatiin sellasta käteen missä oli pihkaa ja ruokaöljyä, mun käsi haisee vieläkin (pihkasalvalta).

Haastettiin purkeista, piti tunnistaa ne puut.Oli ABC purkit, Siellä pitti nuuskasta. Kuusi oli yksi.
Kuusi, Kataja ja mänty.

Alkuluokassa tehtiin sellaista koti pitää saada puhtaaksi. Piti saada kävyistä puhtaaksi, heitettiin ne toisten puolelle. Kuusijoukkue heitti mäntyjoukkueen puolelle, ja mäntyjojkkue kuusijoukkueen puolelle.

Kummallakin joukkueella oli 20 käpyä aluksi. Se voitti kellä oli lopuks eniten käpyjä… Eikä ku se, kellä oli vähiten!

Yhdellä pisteellä piti kuunnella, oli kysymyksiä ja kuusi voitti. Se sai Meidän ryhmässä 10 pistettä ja mänty sai vaan 6.

Pictionary-peliä voi pelata myös kävyillä.

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu