Eskarielämää Kailas-talossa

12.1.2022

Hyvää uutta vuotta eskarista!

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Lapset luistelevat jäähallissa
‘Ringetteohjaaja-Inka oli opettamassa meille miten pelataan ringetteä.’
Lapset leikkivät leikkivarjolla jäähallissa
‘Leikkivarjoa pyöritettiin ympäri molempaan suuntaan ja ylös-alas. Kun sanottiin punainen, niin varjo nostettiin ylös ja kaikki vaihto varjon alla paikkaa, ketkä piti kiinni punaisesta kohdasta. Ja sitte muut värit kanssa.’

Hammashoitolassa pohdittiin sitä, mitkä ruuat ovat hampaille hyväksi ja mitkä taas eivät. Opeteltiin, miten hampaat tulisi harjata niin että niistä tulisi mahdollisimman puhtaat.

Lapset vierailulla hammashoitolassa

Hammashoitolassa pääsimme tutustumaan hammashoitajien ja -lääkärin käyttämiin välineisiin. Jokainen sai halutessaan kokeilla istua hammaslääkärin tuolissa. Saimme myös pastillit mukaan.

Lapset tutustumassa hammashoitolaan
Lapset laskevat mäkeä
Takaisintulomatkalla pysähdyimme laskemaan peppumäkeä.

Kommentit (0)

Eskarielämää Kailas-talossa

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta lasten kertomana. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voida tunnistaa.

Viimeisimmät kirjoitukset

Tutustu kaupungin blogitarjontaan
Etusivu