Ilmakuva perhepuistoalueesta ja lintuhoitolasta.

Päivitetty: 8.5.2024

Perhepuisto Bongari

Perhepuisto Bongari tarjoaa menoa ja meininkiä perheen pienimmille ja vähän isommillekin. Perhepuisto avaa kesäkautensa Tänään kylää – huomenna asumaan -tapahtumapäivänä, la 25.5.2024 klo 10.00 alkaen.

Liikennepuistossa vietät mukavan hetken polkuautoilla tai potkulaudoilla liikkuen. Uusi parkour -rata tarjoaa tekemistä koululaisille. Pumptrack -radalla voit testata tempputaitojasi.

Perhepuiston on auki la 25.5.2024 klo 10-16
sekä 1.6. alkaen ma-to klo 10-18 ja la-su klo 10-16.

Perhepuistossa on aukioloaikana maksutta käytössä erilaisia polkuautoja, potkulautoja ja potkupyöriä. Alueella on myös pumptrack-rata sekä parkour-puisto.

Perhepuiston yhteydessä toimii kahvila josta saa virvokkeita ja herkkuja. Kahvila on auki perhepuiston aukioloaikoina.

Lintuhoitola

Heinolassa sijaitsee maankuulu lintuhoitola. Lintuhoitola on perhepuisto Bongarin välittömässä läheisyydessä. Lintuhoitolassa pääset tutustumaan lintuihin sekä saat lintutietoutta.

Heinolan lintuhoitolassa hoidetaan myös loukkaantuneita lintuja. Ne saavat kuntoutua rauhassa eikä yleisö pääse häiritsemään niiden paranemista.

Työpaja Torpan kevätmarkkinat

Työpaja Torppa järjestää lauantaina 25.5.2024 kello 10-16 jo perinteiset kevätmarkkinat. Paikkana tänäkin vuonna on rautatiemakasiinin pihapiiri, Ratakatu 22. Paikka on perhepuisto Bongarin välittömässä läheisyydessä

Miltä kuulostaisi päivä ranskalaisella bulevardilla ja päiväkahvit ystävän kanssa Bistrossa kera croissantin, tai korulaatikon päivitys? Bulevardilla on mahdollisuus päästä nauttimaan livemusiikista tai tutustua toriaukion nähtävyyksiin. Tuttuun tapaan tekemistä on niin aikuisille, kun lapsillekin.
Muistathan, että meille käy vain käteismaksu.

Etusivu