Liikennepuisto

Perhepuisto houkuttelee yhteiseen ajanviettoon

Heinolan kaupunki on kerännyt asukkailtaan palautetta keväällä 2020 koskien lasten, nuorten ja perheiden toiveita kaupungin viihtyvyydestä ja toiminnoista. Palautteissa nousi erityisesti liikennepuisto ja pumptrack ja toivottiin aluetta, jossa omatoimisesti viihtyä yhdessä perheen kanssa. Kyselyjä tehtiin eri alueilla, mm. vanhan linja-autoaseman alueella, johon perhepuisto sijoittuu.

Liikennepuisto aukeaa 5.6.2021

Liikennepuistossa on käytössä erilaisia polkuautoja, potkulautoja ja potkupyöriä. Liikennepuisto on avoinna ma, pe, la ja su klo 10-16 sekä ti-to klo 10-19, jolloin välineet on käytössä ja henkilökunta on paikalla opastamassa.

Liikennepuisto tehtiin talkoilla syksyllä 2020

Liikennepuiston asfalttiviivat maalattiin luottamus- ja virkahenkilöiden talkoovoimin. Aitamateriaalit lahjoitti Versowood Oy ja Heinolan Levy ja Lista Oy. Aidan asennuksesta vastasivat kaupungin katuyksikkö ja Työpaja Torppa.

Perhepuiston tulevat suunnitelmat

Perhepuistoon on suunnitteilla mm. pumptrack ja perhospuisto sekä kahvilatoimintaa. Kahvilayrittäjän kilpailutus on käynnissä 16.4. klo 16 asti.

Alueen välittömässä läheisyydessä on suosittu matkailukohde Heinolan lintuhoitola sekä tenniskentät ja uimahalli.

Saapuminen alueelle

Käynti pysäköintipaikoille tapahtuu Urheilukadun puolelta. Perhepuistossa on 15 pysäköintipaikkaa. Välittömässä läheisyydessä on uimahallin iso pysäköintialue.

Etusivu