Lapsi konttaa leikkitunnelissa

Päivitetty: 8.4.2024

Syksyllä 2024 kerhotoiminta käynnistyy poikkeuksellisesti vasta keskiviikkona 4.9.24.

Varhaiskasvatuksen kerho toimii keskiviikkoisin ja perjantaisin Tommola-talossa klo 9-12. Kerho on tarkoitettu 2,5–5-vuotiaille lapsille, joilla ei ole varhaiskasvatuspaikkaa kunnallisessa päiväkodissa tai perhepäivähoidossa. Kerho on maksuton ja sisältää lounaan. Kerhoon osallistuminen ei ole esteenä kotihoidon tuen saamiselle.

Avoin varhaiskasvatus on tarkoitettu ensisijaisesti perheille, jotka hoitavat lapsiaan kotona. Avoimen varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen ja koko perheen hyvinvointia.

Varhaiskasvatuksen kerho Tommola-talossa on lasten kerho. Muihin avoimen toiminnan tilaisuuksiin ja tapahtumiin voivat osallistua äidit, isät tai muut lapselle läheiset aikuiset yhdessä lapsen kanssa. Avoimen varhaiskasvatuksen toimintaan kuuluvat kerhojen lisäksi mm. avoin päiväkoti, vauvakahvila ja pihaleikkitoiminta.

Tommola-talon toimintakulttuuriin kuuluu yhteistyö yli ryhmärajojen. Se tukee lapsen kasvun myötä tapahtuvia siirtymävaiheita. Tommola-talossa tarjotaankin lisäksi varhaiskasvatusta päivä- ja vuorohoitolapsille että esiopetusta.

Lisätietoja varhaiskasvatuksen avoimesta kerhotoiminnasta Salla Sahuri p. 044 7976038

Hakeminen kerhoon sähköisesti

Uudet asiakkaat: täytä hakemus varhaiskasvatuksen kerhoon varhaiskasvatuksen sähköisessä asiointipalvelussa.

Jo asiakassuhteessa olevat asiakkaat: täytä hakemus varhaiskasvatuksen kerhoon varhaiskasvatuksen WEB-palvelussa (vaatii tunnistautumisen)

Hakeminen paperisella hakemuksella

Jos sähköisen hakemuksen täyttäminen ei ole mahdollista, voit hakea varhaiskasvatuksen kerhoon paperisella lomakkeella. Lomake löytyy sivun oikeasta reunasta (mobiilissa sivun alaosasta). Lomakkeen saat myös varhaiskasvatuksen toimistosta kaupungintalolta.

Palauta paperinen lomake Asiakaspalvelupiste Spottiin (Torikatu 8) tai postitse osoitteella:

Heinolan kaupunki
Varhaiskasvatuspalvelut
PL 1001
18101 Heinola

Etusivu