28.5.2021

Synttäreiden viettoa ja lasten esityksiä

Tämä on Kailaan päiväkodin esioppilaiden blogi, jonka tarkoituksena on kertoa koteihin kuvin ja sanoin esiopetuksen toiminnasta. Päivitämme blogia mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa siten, että lapset kertovat päivän tapahtumista. Blogiin valitaan julkaistavaksi vain sellaisia kuvia, joista lapsia ei voi tunnistaa.

Synttäreiden vietto

Vietettiin touko- kesä-ja heinäkuussa syntyneiden syntymäpäiväjuhlaa. Synttärisankarit saivat näyttää peukkua ylösnostamalla jos oli jo täyttänyt 7 vuotta tai jos synttärit ovat tulossa kesän aikana niin sai laittaa peukun alaspäin. Sankarit ja sankarittaret saivat valita laulettiinko hänelle Paljon Onnea suomeksi vai englanniksi. Lopuksi yhteisenä toiveena oli Satasalamaa laulu jota kaikki saivat tanssia ja laulaa. Siinä oli menoa ja meininkiä.

I love you esitys

Poikien lauluesitys I Love you aloitti esitykset. Oli se hauskaa ja rankkaa ku piti tehdä samaa liikettä.

Dance monkey

Tyttöjen tanssiesitys oli Dance monkey. Joo, suunniteltiin ja oli kiva tanssia.

Naukkidisco

Kissojen rytmikäs tanssiesitys hurmasi yleisön. Sitä oli kiva tehdä ja esittää. Me oltiin kissoja jotka esitti naukkidiscoa. Mulla ja mun kaverilla meni vähän yli ku pyörittiin, niin me mentiin liian lähelle yleisöä.
Oli kivaa olla yleisössä ja tykkäsin naukkidiscosta, se oli hassu.

Hodari esitys

Grazy frog, Kuikkien liikunnalliset tytöt. Sitä oli kiva tehdä.

Kuikkien breikkaajat

Veivaa, veivaa kuikkien pojat liikkuivat breikaten. Oli kivaa tehdä tota. Me valittiin toi laulu koska se oli tuttu.

How far I`ll go

How far I’ll go. Liikunnallisen esityksen esittivät Helmipöllöjen kolme tyttöä. Me yhdessä suunniteltiin esitys, ku yks osasi tehdä spagaatin ja toinen käsillä seisomisen ja sit vielä nosto.

Kommentit (0)

Etusivu