Ihmisiä torilla Kesän avaus -tapahtumassa

Päivitetty: 8.5.2024

Tervetuloa Heinolan kaupungin sydämeen – Heinolan torille! Tori on paikka, jossa historia ja nykypäivä sulautuvat yhteen, luoden ainutlaatuisen ilmapiirin, joka houkuttelee niin paikallisia asukkaita kuin vierailijoitakin. Kaupungin tori on monipuolinen keskus, joka tarjoaa unohtumattomia kokemuksia, herkullisia makuja ja mielenkiintoista kulttuuria.

Heinolan tori on kaupungin historiallisen ruutukaavan keskus, jossa sijaitsee myös maaherran residenssin alue. Heinolan tori on saneerattu 2023 ja maaherran residenssi on tehty näkyväksi torin uuteen kiveykseen.

Kesäkaudelle 2024 Heinolan torille rakennetaan kesäolohuone, johon kaikki torin vierailijat ovat tervetulleita viettämään aikaa ja nauttimaan torin tunnelmasta.

Heinolan torille on helppo saapua kävellen, pyörällä tai vaikka omalla autolla. Torin läheisyydessä on pyörätelineet, joihin oman pyörän saa lukittua. Torin läheisyydessä on myös maksuttomia parkkipaikkoja.

Torikauppiaat

Heinolan toriohje on päivitetty vuodelle 2024 ja sen löytää tästä linkistäReakSpeaker Kuuntele kuvake. Tutustuthan ohjeeseen huolellisesti ennen torille saapumista. Heinolan torilla päivittäisistä asioista huolehtii torivouti puh. 050 505 3371.

Vuosipaikkoja torille voi hakea lähettämällä tämän hakemuksenReakSpeaker Kuuntele kuvake Heinolan kirjaamoon joko sähköisesti kirjaamo@heinola.fi tai postitse Heinolan kaupunki, PL 1001, 18101 Heinola. Vuosisopimusten kausi on 1.2–31.1. välinen aika.

Kuukausipaikkoja voi tiedustella kiinteistöpäällikkö Jari Kuosalta etunimi.sukunimi@heinola.fi, puh. 044 797 6859

Päiväpaikat voi maksaa Heinolan kaupungin verkkokaupassa, mobiilimaksullaReakSpeaker Kuuntele kuvake, tai paikan päällä Heinolan asiakaspalvelupisteessä Torikatu 8, 18100 Heinola (ma-pe 8.30–15).

Etusivu