Heinola hyppysissä -asukaslehtinen ilmestyi tänään – Kerro, mitä pidit!

Jari Parkkonen koira sylissä

Tänään jaettiin Heinolan kaupungin tuottama ensimmäinen Heinola hyppysissä -asukaslehtinen. Lehtinen jaettiin kaikkiaan n. 10 000 heinolalaiseen talouteen, joissa ei ole mainoskieltoa. Kannattaa katsoa posti tarkkaan, sillä kyseessä on pienikokoinen (A5, 4-sivuinen) painotuote ja saattaa herkästi hukkua muiden mainosten sekaan. Mikäli jostain syystä lehtinen ei kolahtanut sinun postiluukustasi, voit lukea sen myös sähköisenä versiona.

Palautettasi odotetaan

Haluamme kuulla, mitä mieltä te hyvät kaupungin asukkaat olette tästä uudesta tiedotuskanavastamme. Kaikki kehitysideat, ruusut ja risut otetaan vastaan sähköpostitse osoitteessa: viestinta@heinola.fi.

Luemme kaikki palautteet ja ne huomioidaan mahdollisuuksien mukaan jo seuraavassa numerossa, joka ilmestyy helmikuussa 2022.

Kaupungin viestintä ottaa myös mielellään vastaan kaupunkilaisten ottamia Heinola-aiheisia valokuvia, joita voimme hyödyntää kaupungin viestinnässä ja markkinoinnissa. Huomaathan, että kaupunki saa samalla täydet kuvankäyttöoikeudet kuviin.

Aiheesta uutisoitu aiemmin: 18.10.2021

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu