Päivitetty: 16.5.2023

Linkit lomakkeille:

Yleiset kysymykset


Tehtävien vastauslomake
Sähköinen asiointi

Tehtävät: sivuston käyttötilanteet

  1. Alla on 6 tehtävää. Niissä on kuvattu tavallisia tilanteita, joissa ihminen tulee sivustolle etsimään tietoa.
  2. Asetu henkilön asemaan ja etsi tieto kuten etsisit netistä normaalistikin.
  3. Siirry vastauslomakkeeseen ja vastaa kysymyksiin.
  4. Vastattuasi kaikkiin kysymyksiin lähetä lomake, palaa tälle sivulle ja siirry seuraavaan tehtävään.

Tehtävien vastauslomake

Kari
Kari suunnittelee muuttoa Heinolaan asuakseen lähempänä teini-ikäistä poikaansa. Hän haluaa tietää, missä alueilla on kaupungin vuokra-asuntoja.

Jenna
Lukioikäistä Jennaa kiinnostaa kuvataide ja hän haluaisi harrastaa sitä säännöllisesti. Jenna on kuullut, että kaupungin sivuilla on tietoa nuorten taidemahdolisuuksista Heinolassa ja hän päättää selvittää asian.

Terhi
Terhin vanha ystävä on tulossa ensi viikonlopuksi kylään. Terhi haluaa esitellä ystävälleen Heinolan luontoa, mutta hän on itsekin asunut kaupungissa vasta vähän aikaa. Nyt Terhin pitäisi selvittää, mitä luontokohteita alueella on.

Matias
Matias haaveilee oman yrityksen perustamisesta. Hän haluaa tietää, millaista tukea ja palveluja Heinolan kaupunki tarjoaa aloittelevalle yrittäjälle.’

Taina
Tainalla on 1-vuotias lapsi, jota hän hoitaa kotona. Taina haluaisi käydä lapsen kanssa silloin tällöin perhekerhossa. Taina miettii, millaista kerhotoimintaa tämän ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen on Heinolassa.

Tuomas
Tuomas ei ole hetkeen harrastanut liikuntaa, mutta kuntosalilla käynti kiinnostaa. Tuomas haluaa tietää, mitä kaupungin kuntosalit maksavat.

Tehtävien vastauslomake

Etusivu