Päivitetty: 30.3.2022

Erityiskasvatuksen päivähoitaja

Tehtävänkuvaus:

Haemme Erityiskasvatuksen päivähoitajaa Heinolan kaupungin varhaiskasvatukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävä on nimikkeeltään erityiskasvatuksen päivähoitaja, mutta käytännössä kyse on lisäresurssi -lastenhoitajasta. Tehtävän sijoituspaikka voi vaihdella Heinolan päiväkotien varhaiskasvatusryhmissä joissa lapsilla on eriasteisia tuentarpeita.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksen henkilöstö- ja kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 540/2018 mukainen pätevyys lastenhoitajan tehtävään. Palkka 2178,67

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Tehtävässä edellytetään kokemusta lapsiryhmätyöskentelystä. Arvostamme työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa, joustavuutta, sopeutumiskykyä äkillisiin tilannemuutoksiin, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa.

Koeaika 5kk.

Viran/tehtävän hakuaika 15.4.2022 klo 15.00 mennessä. Vaapaamuotoinen hakemus: ville.hayrinen@heinola.fi

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Lisätietojen antajat:

Ville Häyrinen

0447978635

ville.hayrinen@heinola.fi

Työ alkaa: 1.6.2022

Työn luonne: Vakituinen, Kokoaikatyö

Tehtäväalue: Varhaiskasvatus

Rekrytoiva yksikkö: varhaiskasvatus, Heinolan kaupunki

Työnantajakuvaus:

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Etusivu