Harjoittelijat

Päivitetty: 11.7.2024

Heinolan kaupunki tarjoaa opiskelijoille laaja-alaisesti mahdollisuuksia kerätä kokemusta ja edistää opintoja. Samalla saat tietoa ja ymmärrystä siitä, millainen työnantaja kuntaorganisaatio on.

Vuoden 2024 korkeakouluharjoittelijoiden haku päättynyt

Vuoden 2024 korkeakouluharjoittelijoiden hakuaika oli 15.11.–31.12.2023.

Suuri kiitos kaikille hakijoille: saimme hakemuksia yhteensä 89 kappaletta.

Yliopistoista hakijoita oli 32. Hakijat opiskelevat mm. Itä-Suomen, Turun, Tampereen, Rovaniemen, Jyväskylän ja Oulun yliopistoissa.

Ammattikorkeakoulujen hakijat jakautuivat seuraavien oppilaitosten kesken: LAB, Xamk, Haaga-Helia, Karelia, Lapin AMK, Laurea ja Centria.

Hakuprosessin seuraavassa vaiheessa valitaan haastatteluihin pääsevät. Haastatteluun valituille opiskelijoille lähetetään kutsu haastatteluun 15.1.2024 mennessä.

Kaupunki tarjoaa myös muita mahdollisuuksia yhteistyöhön

Riippuen missä vaiheessa opiskelujasi olet, tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia täydentää opintojasi:

Oppilaitosyhteistyö hyödyttää kaikkia osapuolia

Opiskelija pääsee kehittämään omaa osaamistaan sekä kerryttämään työkokemusta. Samalla opinnot edistyvät ja työssä oppiminen tukee koulussa opittuja teoriaopintoja.

Oppilaitos pystyy laajentamaan omaa oppimisympäristöän. Samalla tietoisuus kuntaympäristön mahdollisuuksista lisääntyy ja verkostot laajentuvat.

Kaupunkiorganisaatio saa uutta osaamista ja uusia tuoreita näkemyksiä toiminnan kehittämiseen. Lisäksi yhteistyö tuo resursseja toteutuksiin ja selvityksiin. Myös kuntaympäristö työnantajana mahdollisuudet ja tietoisuus lisääntyy.

Heinolan Malli korkeakouluyhteistyöhön -video

Etusivu