Kesäinen ilmakuva Heinolasta

Päivitetty: 22.5.2024

Tältä sivulta löydät kootusti Heinolan kaupungin asukaslehdet

Heinola hyppysissä

Heinola hyppysissä on A4-kokoinen infopaketti kaupungin ajankohtaisista asioista. Lehtinen kerää yksiin kansiin kaupungin eri toimialojen nostot. Kaikki lisäinformaatio on tarjolla kaupungin verkkosivuilla.

Heinola hyppysissä -asukaslehtinen jaetaan heinolalaisiin talouksiin muutaman kerran vuodessa. Ensimmäinen lehtinen ilmestyi keskiviikkona 20.10.2021. Heinola hyppysissä julkaistaan jakopäivänä myös sähköisenä versiona tällä sivulla.

Otamme mielellämme palautetta vastaan. Myös juttuvinkit ja Heinola-aiheiset valokuvat ovat tervetulleita. Voit toimittaa viestisi/materiaalisi sähköpostitse: viestinta@heinola.fi. Laitathan viestin otsikkokenttään viitteeksi: Heinola hyppysissä.

Heinolan markkinointilehti

Heinolan kaupungin markkinointilehti julkaistaan kaksi kertaa vuodessa, kesällä ja talvella. Lehden julkaisusta vastaa Heinolan kulttuuritoimisto.

Heinolan kesä- ja talvilehti jaetaan Lahden ja Heinolan lisäksi peräti 120 000 talouteen Helsingin seudulla. Lehti on jaossa myös heinolalaisissa yrityksissä sekä turisti-infoissa. Lehden painos on yhteensä peräti 185 000 kappaletta.

Etusivu