Asukastilaisuus Jyrängön Rantatuvalla

Päivitetty: 1.12.2023

Terveisiä-tapahtumat ovat osa alueellista kehittämistyötä, joiden tavoitteena on tutkia Heinolan asuinalueiden ominaisuuksia sekä kehityssuuntia yhdessä asukkaiden ja alueen toimijoiden kanssa. Terveisiä-tapahtumia vetää kaupunmuotoilija Noora Kumpulainen. Mukaan kutsutaan eri osa-alueiden asiantuntuntijoita tarpeen mukaan.

Asukkaat kuulevat metsäsuunnitelmista
Metsätalousinsinööri Juho Kontra keskustelee Rainion metsähakkuista.

Yrittäjien aamukahvit Spotissa (Torikatu 8) ovat matalan kynnyksen tilaisuus yrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville. Aamukahvit aloitellaan aamupalalla klo 7.30 ja ohjelmaosuus on klo 8–9. Aiheet ja esittelijät vaihtuvat kuukausittain. Aamukahveilla tavataan toisia yrittäjiä, verkostoidutaan, saadaan ajankohtaista tietoja ja opitaan uutta. Yrittäjien aamukahveja vetää elinkeinopäällikkö Netta Malin.

Mainos Yrittäjien aamukahveista

Tapahtumista tiedotetaan Heinolan kaupungin ja Business Heinolan verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja mahdollisuuksien mukaan myös Heinola hyppysissä -asukaslehtisessä. Tilaamalla Business Heinolan uutiskirjeen, pysyt yrittäjien asioista ajan tasalla. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Etusivu