Päivitetty: 6.7.2021

Tiina Putus-Nurminen

Olen Tiina Putus-Nurminen ja opetan tanssia Heinolan musiikkiopistossa syksystä 2021 lähtien. Olen iloinen palatessani jakamaan kokemuksiani tanssista Heinolan musiikkiopistoon, sillä juuri täällä sain ensikosketuksen elämykselliseen ja koukuttavaan tanssiharrastukseen!

Tanssinopettajaksi valmistuin Turun AMK:n Taideakatemiasta 2013 (nyky -ja jazztanssi sekä klassinen baletti). Tanssijan opintoni suoritin Lontoon Laban yliopistossa, josta valmistuin vuonna 2007. Lapsena, ennen tanssia, harrastin taitoluistelua, ja olen opettanut sitä muutamassa eri seurassa eri ikäisille luistelijoille. Lontoosta valmistumisen jälkeen olen opettanut myös eri tanssityylejä taitoluistelijoille. Viimeisin työpaikkani oli Helsingin tanssiopistossa, jossa opetin tanssijoita vauvasta vaariin vuodesta 2013 lähtien.

Innostun helposti uusista ideoista, mutta pidän pitkäjänteisyyttäkin vaativista projekteista. Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutus (Tunne&Taida Suomen tunnetaitokoulutus) 2020 on tuonut minulle lisää ymmärrystä niin itseäni, läheisiäni kuin oppilaitani kohtaan. Minulle on tärkeää luoda tanssitunneilleni rento ja oppiva ilmapiiri. Jokaisen oppilaan tulee saada olla oma itsensä ja turvallisessa ilmapiirissä yhdessä oivaltaen opitaan parhaiten! Kehoystävällisen tanssitekniikan lisäksi tunneillani keskitytään muun muassa improvisaatioon ja jatkoryhmissä myös pienien omien tanssikompositioiden tekemiseen.

Ilon ihme on pienissä hetkissä, pienissä asioissa, pysähtymisessä, läsnäolemisessa liikkeessä.

Etusivu