Ryhmäkuva iloisista pikkutytöistä

Lapsen huoltajan tulee huolehtia siitä, että lapsi osallistuu esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan vuosi ennen oppivelvollisuuden alkua. Helmikuussa on keskitetty hakuviikko, jolloin voit ilmoittautua esiopetukseen. Hakuviikon ajankohta ilmoitetaan kaupungin verkkosivuilla tarkemmin alkuvuodesta.

Hakuviikolla esiopetukseen ilmoittautuneille pyrimme järjestämään esiopetuspaikan ensisijaisesti lapsen lähikoulusta. Hakuviikon ulkopuolella esiopetukseen ilmoittautuneille emme valitettavasti välttämättä pysty järjestämään esiopetuspaikkaa lapsen lähikoulusta.

Syksyllä 2021 alkavan esiopetuksen hakuviikko on jo päättynyt, mutta esiopetukseen voi ilmoittautua myös hakuviikon jälkeen.

Sähköinen ilmoittautuminen

Ilmoittaudu esiopetukseen ensisijaisesti sähköisesti:

Uudet asiakkaat: Ilmoittaudu esiopetukseen varhaiskasvatuksen sähköisessä asiointipalvelussa.

Jo asiakassuhteessa olevat asiakkaat: ilmoittaudu esiopetukseen varhaiskasvatuksen WEB-palvelussa (vaatii tunnistautumisen)

Ilmoittautuminen paperisella lomakkeella

Jos sähköinen ilmoittautuminen ei ole mahdollista, voit ilmoittautua esiopetukseen paperisella lomakkeella, jonka löydät sivun oikeasta reunasta (mobiilissa sivun alaosasta). Lomakkeen saat myös päiväkodista tai varhaiskasvatuksen toimistosta kaupungintalolta.

Palauta paperinen ilmoittautumislomake kaupungintalon ala-aulan asiakaspalvelupisteeseen (avoinna arkisin klo 9–15) tai postitse osoitteella:

Heinolan kaupunki
Varhaiskasvatuspalvelut
PL 1001
18101 Heinola

Etusivu