Asfalttiviidakko puhkeaa kukkaan – 28.8. klo 10-13 liikennepuiston ja lintuhoitolan ympäristön kehittäminen jatkuu

Liikennepuisto

Keväällä avattu liikennepuisto herätti vanhan linja-autoaseman eloon. Liikennepuiston rakentaminen aloitettiin noin vuosi sitten talkootöillä ja kesän aikana liikennepuistossa kävi yli 14 000 vierasta. Syyskuussa liikennepuiston viereen alkaa rakentumaan myös toivottu pumptrack-rata.

Tarve liikennepuistolle ja pumptrack-radalle vahvistui viime kesänä järjestetyssä kehittämistapahtumassa, jossa aluetta ideoitiin kokonaisuutena. Lisäksi alueelle on suunniteltu ensi vuodelle mm. perhospuistoa. Mitä muille tapahtumassa esiin nousseille toiveille ja tarpeille kuuluu? Entä onko uusia toiveita ja tarpeita noussut esiin liikennepuiston myötä?

Lauantaina 28.8. klo 10-13 kehittäminen jatkuu

Haluamme varmistaa, että alueen pienimmätkin yksityiskohdat vastaavat lasten, nuorten ja perheiden toiveisiin sekä tarpeisiin. Lauantaina 28.8. klo 10-13 liikennepuistossa pääsee keskustelemaan alueen kehittämisestä ja suorittamaan rastipolkua. Paikalla on myös esittäytymässä työpaja Torpan polkupyöräosasto sekä liikenneturva.

Liikennepuisto on avoinna elokuun viimeisen viikonlopun la-su klo 10-16. Liikennepuisto aukeaa taas seuraavan kerran ensikesänä.

Liikennepuisto sijaitsee vanhalla linja-autoasemalla lintuhoitolan vieressä. Autojen pysäköinti uimahallin parkkipaikalle.

Etusivu