Soutuvene ja airot

Päivitetty: 19.4.2024

Venepaikat varataan ja maksetaan vuosittain sähköisessä varauspalvelussa. Aiemmin venepaikan varanneille asiakkaille paikan ennakkovarausaika on 1.2.–1.4., jonka jälkeen paikat ovat yleisesti varattavissa. Vapaana olevia venepaikkoja voi varata 1.2. klo 9.00 alkaen.


Venepaikkavarauksen tekeminen edellyttää kirjautumista kaupungin verkkopalveluun. Venepaikka maksetaan palvelussa verkkomaksuna, jota varten tulee käytössä olla verkkopankkipalvelu ja -tunnukset. Mikäli olet yritys- tai yhdistysasiakas tai sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkitunnuksia, voit varata ja maksaa venepaikan Heinolan kaupungin asiakaspalvelussa, Torikatu 8, ma–to klo 9.00–15.30 ja pe klo 9.00–15.00.


Vapaita paikkoja voi selata varauspalvelun venepaikkaluettelosta tai kartalta.
Laituri- ja soutuvenepaikkojen ylläpidosta vastaa Heinolan kaupungin Puistot ja Liikuntapaikat. Venepaikkoja koskevat korjaus- ja muut tekniikkaa koskevat palautteet tehdään sähköisesti osoitteeseen: viherpalvelut@heinola.fi

Kiireellisissä asioissa yhteys puhelimitse kaupunginpuutarhuriin puh. 0500
549 485, tai puistopuutarhuriin puh. 044 797 7083.

Alla olevassa kartassa laituri- ja soutuvenepaikkojen sijainnit

Venepaikkakartta laituri- ja soutuvenepaikoista. Laituripaikkoja on merkitty Sinilähteelle, Jyränköön, Tähtiniemeen, keskustaan, Kananniitynlahteen, Tommolaan sekä Kirkonpohjaan. 
Soutuvenepakkoja on merkitty Möljänpuistoon, Kananniitynlahteen, Tommolaan, Hiidenpuistoon, Jyränköön, telakkarantaan, Sepänniemeen, Tähtiniemeen, Sinilähteelle, Syvälahteen, Pirttiniemeen, Saharantaan, Kirkonpohjaan ja Kuoppaniemeen.

Sähköinen venepaikkojen varaus

Sähköisen varauspalvelun kautta voit varata Heinolan kaupungin venepaikkoja sekä hallinnoida omia varauksiasi. Voit asioida palvelussa silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Venepaikkoja voi selata palvelussa ilman kirjautumista.

Venepaikan varaaminen edellyttää palveluun rekisteröitymistä ja kirjautumista. Uusi käyttäjätunnus luodaan oikeassa yläreunassa olevan ”Kirjaudu sisään” -valinnan kautta tai Omat varauksesi -kohdan alta klikkaamalla Kirjaudu. Käyttäjätunnuksen tekeminen edellyttää tunnustautumista mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla.

Entiset venepaikka-asiakkaat voivat uusia edellisen kauden varauksensa keväisin. Uudelleenvarausaika veneilykauden asiakkaille päättyy 1.4.

Uudet asiakkaat voivat tehdä uusia varauksia 1.2. alkaen. Varauksia voi tehdä ja maksaa verkkomaksuna tässä varauspalvelussa. Mikäli olet yritys- tai yhdistysasiakas
tai sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit varata ja maksaa venepaikan Heinolan kaupungin asiakaspalvelupisteessä Torikatu 8. Varauksen voi maksaa pankkikortilla.

Laitureiden avaimet

Laitureiden portin avainten noudosta pyydämme sopimaan erikseen varauspalvelun asiakaspalvelusta puh. 044 797 6100. Avaimet noudetaan Heinolan Lukkohuollosta, Savontie 13, 18100 Heinola. Avoinna arkipäivisin klo 8.00–17.00.
Heinolan kaupungin asiakaspalvelupiste on avoinna seuraavasti: ma–to klo 9.00–15.30 ja pe klo 9.00–15.00, puh 044 797 6100.

Tästä pääset sähköiseen varauspalveluun.

Tästä näet ohjeet kirjautumiseen, rekisteröitymiseen ja venepaikan varaamiseen.

Etusivu