Vielä ehdit ilmoittautua Heinolan taidemuseon tulevaisuusaskelmat -webinaariin

Heinolan taidemuseo

30-vuotisjuhlavuottaan viettävän Heinolan taidemuseon tulevaisuusaskelmia työstetään webinaarissa 19.5. 2021 klo 18-19.30. Teams-alustalla toteutettava webinaari on tarkoitettu kaikille museon yhteiskehittämisestä kiinnostuneille asiakkaille, ystäville ja yhteistyökumppaneille.

Webinaarissa keskitytään pohtimaan tulevaisuuden taidemuseon mahdollisuuksia ja visioimaan uutta asiakkaan ja elämyksellisten palveluiden näkökulmasta. Tulevaisuusaskelmien suunnittelua jatketaan alkusyksyllä järjestettävässä työpajassa. Siihen asti kootun tiedon pohjalta arvioidaan ja kirkastetaan niin museon vahvuuksia ja tulevaisuuden keskittymiskohteita kuin myös palveluiden resursointia ja yhteistyökumppanuuksia erilaisilla menetelmillä.

Tulevaisuusaskelmat julkistetaan 30-vuotiaan taidemuseon kunniaksi järjestettävänä varsinaisena juhlapäivänä 6.10.2021. Ne liitetään Heinolan museoiden pitkän aikavälin toimintasuunnitelmaan.

– Uudistuneen kaupunginmuseon palveluiden kehittäminen on jo päässyt hyvään vauhtiin, ja nyt on taidemuseon vuoro. Tulevaisuusaskelmat on eräänlainen alastrategia, joka auttaa kehittämään erityisesti asiakaslähtöisiä palveluja ja toteuttamaan toimintaa vaikuttavammin olemassa olevilla resursseilla, museonjohtaja Terhi Pietiläinen kertoo.

Heinolan taidemuseon kehittämistyötä tukee myös parhaillaan valmisteilla oleva maakunnallinen julkisen taiteen ohjelma sekä alueellinen yhteistyö, jota ohjaa aluevastuumuseo, Lahden visuaalisen taiteiden museo Malva. – Heinolan taidemuseota on hyvä kehittää Päijät-Hämeessä, josta löytyy runsaasti sekä kiinnostavaa taidetarjontaa että omaleimaisia museokohteita, toteaa Pietiläinen.

Webinaariin ilmoittautumisaika on jo päättynyt, mutta osallistujia voidaan ottaa mukaan viimeistään tuntia ennen tapahtumaa.
Osallistuminen tapahtuu verkossa henkilökohtaisen linkin kautta oman älylaitteen kuten tietokoneen tai mobiilin välityksellä.

Lisätiedot:

Museonjohtaja
Terhi Pietiläinen
terhi.pietilainen@heinola.fi | p. 044 5871469

Kaupungin tapahtumat-sivu: Taidemuseon tulevaisuusaskelmat
Facebook-tapahtuma: Taidemuseon tulevaisuustapahtumat

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu