19.5.2021 klo 18:00 - 19:30

Taidemuseon tulevaisuusaskelmat

Teams-palaveri

Heinolan taidemuseo

Aiheena on Heinolan taidemuseon tulevaisuusaskelmat. Haluamme tehdä vaikuttavaa työtä museossamme juuri paikkakunnan vahvuuksista ja erityispiirteitä ammentaen, kuitenkin kunnianhimoisesti, ammatillisesti ja herkästi aikaa seuraten unohtamatta kaupunkimme strategian antamia tehtäviä.

Keskustelemme taidemuseotoiminnan merkityksestä asiakkaan lähtökohtiin syventyen. Toivomme mukaan kaikenlaisia, taidemuseosta ja taiteesta kiinnostuneita keskustelijoita, niin asiakkaita kuin yhteistyökumppaneita, ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta ja luovaa heittäytymiskykyä taidemuseomme tulevaisuuden visioimiseen. Millaisia mahdollisuuksia taidemuseo itsessään paikkakunnalle tarjoaa ja kuinka voisimme toteuttaa pieniä tai suuria unelmia?

Keskustelut taidemuseon tulevaisuusaskelmista jatkuvat syksyllä, mahdollisesti ja toivottavasti kasvokkain tapahtuvan tapaamisen muodossa. Lokakuun 6. päivä pidettävässä Heinolan taidemuseo 30 -juhlaseminaarissa ovat Heinolan taidemuseon tulevaisuusaskelmat valmiit laajemmallekin yleisölle esiteltäviksi.

Tähän webinaariin ilmoittautuneet saavat vähän ennen ajankohtaa osallistumislinkin (Teams).

Tapahtuman tiedot

Ilmoittaudu tapahtumaan sähköpostilla: museo@heinola.fi. Osallistujia voidaan ottaa mukaan viimeistään tuntia ennen tapahtumaa.

Tapahtuman hinta

Ilmainen

044 5871469
Etusivu